Siirry pääsisältöön
Weingut am Stein  Luwig Knoll Stettener Stein Riesling Grosses Gewächs 2019
Täältä voit helposti tilata Weingut am Stein Luwig Knoll Stettener Stein Riesling Grosses Gewächs 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Weingut am Stein Luwig Knoll Stettener Stein Riesling Grosses Gewächs 2019

Saksa Franken Riesling Pullo 750 ml 13.5% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Riesling

Om Weingut am Stein Luwig Knoll Stettener Stein Riesling Grosses Gewächs 2019

Weingut am Steinin Ludwig Knoll Stettener Stein Riesling Grosses Gewächs 2019 on erinomainen valinta kaikille viininystäville. Tämä viini tulee Weingut am Steinin arvostetusta viinitilasta, joka tunnetaan korkealaatuisista ja elegantista viineistään.

Härkomst

Viini tulee Saksasta, josta löytyy maailmanlaajuisesti arvostettuja Riesling-viinien tuottajia. Viinitilalta Stettener Stein alueelta valitut rypäleet ovat tämän viinin sydän ja sielu. Alueen ainutlaatuiset maaperä- ja ilmasto-olosuhteet tuovat viiniin aistillisen ja intensiivisen luonteen.

Druvor

Tämä viini on valmistettu Riesling-rypäleistä, jotka ovat kuuluisia herkullisuudestaan ja monipuolisuudestaan. Riesling-rypäleet tarjoavat hienostuneen tasapainon hapokkuuden ja hedelmäisen makeuden välillä. Ne antavat tähän viiniin raikkaan ja elegantin luonteen.

Smak och doft

Weingut am Steinin Luwig Knoll Stettener Stein Riesling Grosses Gewächs 2019 on huolellisesti valmistettu viini, jossa on intensiivinen ja monimuotoinen maku. Viini tarjoaa raikkaita sitrushedelmiä, hienovaraisia ​​kukkaisia ​​nuotteja ja mineraalisuutta. Sen hapokkuus tasapainottaa täydellisesti hedelmäisyyden, luoden pitkän ja hienostuneen jälkimaun.

Mat och serveringstemperatur

Tämä Riesling Grosses Gewächs on erinomainen valinta monenlaiseen ruoan kanssa. Se sopii erityisen hyvin äyriäisten, äyriäisruokien, kalaruokien ja vaaleiden liharuokien kanssa. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä noin 10-12 asteen lämpötilassa parhaan maun ja aromien esiintuomiseksi.

Weingut am Steinin Ludwig Knoll Stettener Stein Riesling Grosses Gewächs 2019 on viini, joka vie sinut Saksan viinitilojen kauniisiin maisemiin. Se tarjoaa nautinnon hetken jokaisella sipsillä. Tämä viini on täydellinen valinta heille, jotka arvostavat korkealaatuisia ja tasapainoisia viinejä.

Täältä voit helposti tilata Weingut am Stein Luwig Knoll Stettener Stein Riesling Grosses Gewächs 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.