Siirry pääsisältöön
Moulin des Costes Rosé 2021
Täältä voit helposti tilata Moulin des Costes Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Moulin des Costes Rosé 2021

Ranska ProvenceBandol Pullo 750 ml 13% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021

Om Moulin des Costes Rosé 2021

Moulin des Costes Rosé 2021 on raikas ja herkullinen viinivalinta täydentämään erilaisia ruokailuhetkiä. Tämä ranskalainen viini tuo mukanaan aitoa provençelaista charmia ja tarjoaa nautinnollisen makuelämyksen.

Härkomstiltaan tämä viini tulee Ranskan Provencesta, joka on tunnettu laadukkaista ruuséviineistään. Alueen ihanteellinen ilmasto, maaperä ja viljelytavat luovat täydelliset olosuhteet tämän viinin valmistukseen. Moulin des Costes Rosé 2021 saa alkunsa huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka kerätään käsin ja käsitellään hellävaraisesti säilyttäen niiden aromit ja rakenne.

Maultaan tämä viini tarjoaa raikkaita ja hedelmäisiä sävyjä. Siinä voi aistia vietteleviä punaisia marjoja, kuten mansikkaa ja vadelmaa, jotka luovat herkullisen tasapainon viinin luonteeseen. Sen suutuntuma on pehmeä ja eloisa, jättäen jälkeensä ihanan kevyen kuivuuden.

Doft är också en viktig del av Moulin des Costes Rosé 2021. I dess delikata aromer kan man uppleva subtila blommiga toner och fräscha fruktnyanser som för tankarna till sommarängar och soliga dagar. Det är en doft som lockar och inbjuder till första klunk.

Tämä viini on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Sitä voi nauttia sellaisenaan aperitiivina tai se sopii erinomaisesti kevyiden salaattien, merenelävien ja vaaleiden liharuokien kanssa. Sen viileä tarjoilulämpötila, noin 8-10 astetta, korostaa sen raikkaita ja aromikkaita ominaisuuksia.

Moulin des Costes Rosé 2021 on suloinen herkkupala kaikille ruuséviinien ystäville. Se tarjoaa elävän ja virkistävän makuelämyksen, joka tekee ruokailuhetkistäsi entistäkin nautinnollisempia. Valitse tämä viini ja anna sen tuoda ripaus ranskalaisen Rivieran tunnelmaa ruokapöytääsi.

Täältä voit helposti tilata Moulin des Costes Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.