Siirry pääsisältöön
Kahlùa
Täältä voit helposti tilata Kahlùa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kahlùa

Meksiko Pullo 700 ml 16% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 39g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Kahlùa

Kahlúa on maukas, monikäyttöinen ja ainutlaatuinen likööri, joka on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota. Alkuperältään Meksikosta peräisin oleva Kahlúa hurmaa makuaistisi herkullisella sekoituksella kahvia, vaniljaa ja makeaa rommia. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä antaa Kahlúalle sen tunnistettavan maun ja tuoksun.

Kahlúan aromikas ja houkutteleva tuoksu houkuttelee sinut heti ensimmäisestä kohtaamisesta. Kahvin voimakas ja hienostunut tuoksu yhdistyy vaniljan makeaan ja kutsuvaan sävyyn, luoden vastustamattoman houkuttelevan tuoksun, joka saa sormesi kutisemaan.

Kahlúa on monipuolinen juoma, joka ei ole vain herkullista nautittavaksi sellaisenaan tai kahvijuoman osana, vaan se sopii myös monenlaiseen ruoanlaittoon. Kahlúa tuo lisäpotkua jälkiruokiin, kastikkeisiin ja kakkuihin, lisäten niihin hienostuneen kahvin ja vaniljan säväyksen. Lisäksi voit nauttia Kahlúaa myös jäätelön, kerman tai maitoa sisältävien juomien kanssa, jolloin saat luotua herkullisia ja virkistäviä sekoituksia.

Kahlúa on parhaimmillaan nautittuna viilennettynä. Sen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 12-15 astetta, jolloin sen maut pääsevät oikeuksiinsa. Voit nauttia Kahlúaa lasilliselta, jääpalojen kanssa tai käyttää sitä erilaisten cocktailien pohjana. Sen rikas ja hienostunut maku tulee esiin parhaiten, kun se tarjoillaan oikein viilennettynä.

Kahlúa on ainutlaatuinen likööri, joka on valloittanut maailmanlaajuisesti liköörin ystävien sydämet. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille kahvista ja makeasta pitäville. Nauti Kahlúaa seurassa tai yksin, ja anna sen kiehtova makumaailma tuoda iloa elämääsi.

Täältä voit helposti tilata Kahlùa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.