Siirry pääsisältöön
Frey Organic Riesling  2022
Täältä voit helposti tilata Frey Organic Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Frey Organic Riesling 2022

Saksa Rheinhessen Riesling Pussi 1500 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pussi
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Riesling

Om Frey Organic Riesling 2022

Frey Organic Riesling 2022 on herkullinen ja laadukas valkoviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen juomaelämyksen. Tämä viini on valmistettu luomutuotantoon perustuvista rypäleistä, jotka on huolellisesti valittu ja kerätty parhailla kasvupaikoillaan. Riesling on perinteikäs viinilajike, joka tunnetaan raikkaudestaan ja monipuolisuudestaan.

Tämän Frey Organic Rieslingin 2022 viinillä on hienostunut ja eloisa makuprofiili, jossa on tasapainoinen happorakenne. Viinissä voi maistaa hedelmäisiä vivahteita, kuten sitrushedelmiä ja persikkaa, jotka tuovat siihen raikkautta ja elinvoimaa. Lisäksi viinissä on miellyttävä kukkainen aromi, joka tekee siitä houkuttelevan ja hienostuneen.

Frey Organic Riesling 2022 sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokapöytään tarjottaviin herkkuihin. Sen raikkaus ja hapokkuus tekevät siitä täydellisen valinnan äyriäisistä ja kalaruoista, kuten vaaleasta kalasta ja simpukoista valmistettuihin ruokiin. Lisäksi sen hedelmäiset vivahteet ja kukkainen aromi tarjoavat upean makuparin vaaleiden liharuokien, kuten kanan tai sianlihan, kanssa.

Viiniä kannattaa tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteeseen. Tämä lämpötila tuo viinin parhaat ominaisuudet esiin ja varmistaa sen raikkauden säilymisen. Frey Organic Riesling 2022 onkin täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja luonnollista viiniä, joka täyttää kaikki odotukset. Nauti tästä herkullisesta Rieslingistä seurassa ystävien kanssa tai rentoutuessasi omassa seurassasi.

Täältä voit helposti tilata Frey Organic Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.