Siirry pääsisältöön
Icardi Pafoj Piemonte Bianco 2019
Täältä voit helposti tilata Icardi Pafoj Piemonte Bianco 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Icardi Pafoj Piemonte Bianco 2019

Italia Piemonte ChardonnayCorteseSauvignon blanc Pullo 750 ml 14% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Chardonnay, Cortese, Sauvignon blanc

Om Icardi Pafoj Piemonte Bianco 2019

Icardi Pafoj Piemonte Bianco 2019 on korkealaatuinen valkoviini, jonka alkuperästä, rypäleistä, mausta, tuoksusta, ruokasuosituksista ja tarjoilulämpötilasta haluaisitte tietää lisää. Tämä viini tulee Piemonten alueelta Italiasta, joka on tunnettu laadukkaista viineistään.

Icardi Pafoj Piemonte Bianco 2019 valmistetaan huolellisesti valikoiduista rypäleistä. Tämän viinin raaka-aineena käytetään yleensä Chardonnay-, Arneis- ja Nascetta-rypäleitä, jotka antavat sille ainutlaatuisen ja moniulotteisen maun. Icardi Pafoj valmistetaan perinteisiä viinintekomenetelmiä käyttäen, mikä varmistaa viinin korkean laadun ja tasapainoisen makuelämyksen.

Icardi Pafoj Piemonte Bianco 2019 on herkullinen ja elegantti valkoviini, joka tarjoaa runsaan hedelmäisyyden ja raikkaat sitruunaiset sävyt. Maussa voi myös aistia hienostuneita omenan ja päärynän nuotteja, jotka tekevät tästä viinistä miellyttävän ja harmonisen. Tuoksussa voi havaita hentoja kukkaisia vivahteita, jotka täydentävät viinin moniulotteista kokonaisuutta.

Icardi Pafoj Piemonte Bianco 2019 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi myös täydentää erilaisia ruokalajeja. Voit tarjoilla tätä viiniä rasvaisten kalaruokien, äyriäisten tai kana- ja kalkkunaruokien kanssa. Se sopii myös hyvin vaaleiden liharuokien, pastojen ja salaattien seuraksi. Tarjoilulämpötilan suositus tälle viinille on noin 10-12 astetta, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esille.

Icardi Pafoj Piemonte Bianco 2019 on loistava valinta, kun haluat nauttia hienostuneesta ja tasapainoisesta valkoviinistä. Sen moniulotteinen maku ja raikas tuoksu tekevät siitä täydellisen seuralaisen erilaisille tilaisuuksille ja ruokalajeille. Kokeile tätä viiniä ja anna sen viedä sinut matkalle Piemonten viinimaisemiin.

Täältä voit helposti tilata Icardi Pafoj Piemonte Bianco 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.