Siirry pääsisältöön
Gimlet Västerås Destilleri
Täältä voit helposti tilata Gimlet Västerås Destilleri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gimlet Västerås Destilleri

Ruotsi Västmanlands länVästerås stad Pullo 500 ml 20% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
66%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 21.8g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Gimlet Västerås Destilleri

Gimlet Västerås Destilleri on laadukas juomavaihtoehto kaikille seikkailunhaluisille ja makuelämysten tavoittelijoille. Tämä eksklusiivinen gimlet on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista ja kypsytetty Västeråsin destilleriassa, jonka maine laadukkaiden juomien tuottajana on vertaansa vailla.

Gimlet Västerås Destillerin juuret juontavat syvälle perinteikkääseen vaihtokaupunkiin Västeråsiin, Ruotsiin, jonka historialliset arvot heijastuvat tässä ainutlaatuisessa juomassa. Sen huolella valitut ainesosat ja pieteetillä valmistettu resepti tekevät Gimlet Västerås Destillerista aidosti ainutlaatuisen ja erottuvan tuotteen.

Tämän gimletin herkullinen maku ja tasapainoinen koostumus tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille cocktail-harrastajille. Sen raikas, sitruksinen tuoksu ja tasapainoinen sekoitus makeutta ja happamuutta antavat sille raikkaan ja elävän luonteen.

Gimlet Västerås Destilleri harmonisoituu täydellisesti erilaisten ruokien kanssa, mikä tekee siitä ihanteellisen juoman illallisjuomaksi. Sen monipuolisuus mahdollistaa sen nauttimisen sellaisenaan tai perinteisenä juomana, mutta se sopii myös loistavasti hienosti valikoitujen sekoitusten pohjaksi.

Gimlet Västerås Destillerin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 6-8 °C, jolloin sen maku ja tuoksu pääsevät täyteen oikeuksiinsa. Tämä optimaalinen lämpötila korostaa sen ainutlaatuista makuprofiilia ja tekee juomasta todellisen nautinnon jokaiselle aistille.

Kokonaisuudessaan Gimlet Västerås Destilleri on korkealaatuinen juomavaihtoehto, joka tarjoaa makuelämyksen kaikille vaativille cocktail-harrastajille. Sen ainutlaatuinen maku, tuoksu ja ruokasuositukset tekevät siitä täydellisen valinnan mihin tahansa tilaisuuteen.

Täältä voit helposti tilata Gimlet Västerås Destilleri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.