Siirry pääsisältöön
Johnnie Walker Black Label
Täältä voit helposti tilata Johnnie Walker Black Label lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Johnnie Walker Black Label

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Pakkaus Pullo

Om Johnnie Walker Black Label

Johnnie Walker Black Label on ainutlaatuinen skotlantilainen viski, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä huippuluokan viski nauttii maailmanmainetta ja on arvioitu yhdeksi parhaimmista viskeistä markkinoilla.

Johnnie Walker Black Labelin haarukat voivat olla löyhästi ilmaistuja, koska sen valmistus perustuu huolellisesti valikoitujen single malt- ja grainviskien sekoitukseen. Tässä viskissä voi maistaa hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä, jotka antavat sille ainutlaatuisen ja monimutkaisen maun. Makuprofiililtaan se on täyteläinen, tyylikäs ja tasapainoinen, ja siinä on hienoja merkkejä savusta ja tammen mausta.

Johnnie Walker Black Labelin tuoksu on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Siinä on huomattavia tammisia sävyjä, paahtoleipää ja kuivattuja hedelmiä. Tuoksussa voi myös huomata keksiä ja mausteita, jotka antavat viskille hienostuneen ja miellyttävän aromin.

Tämä eksklusiivinen viski sopii erinomaisesti illallisen tai juhlien kumppaniksi. Sitä voidaan nauttia sellaisenaan, jääpalan tai pienen tilkan veden kanssa, jotta maut tulevat täysin esille. Johnnie Walker Black Label on myös herkullinen ainesosa monissa klassisissa drinkkiresepteissä, kuten Old Fashionedissa tai Whiskey Sourissa.

Jotta voit nauttia täysin Johnnie Walker Black Labelin mausta, suositeltu tarjoilulämpötila on noin 18 astetta. Tämä varmistaa, että viskin rikas ja monipuolinen maku paistaa täydellisesti läpi ja tarjoaa unohtumattoman nautinnon.

Johnnie Walker Black Label on valinta niille, jotka arvostavat hienostunutta ja monipuolista viskiä. Sen ainutlaatuinen maku, huumaava tuoksu ja hienovarainen tammisuus tekevät siitä täydellisen seuralaisen tauon aikana tai erityisten tilaisuuksien juhlimiseen.

Täältä voit helposti tilata Johnnie Walker Black Label lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.