Siirry pääsisältöön
Mason  2020
Täältä voit helposti tilata Mason 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mason 2020

Italia Trentino-Alto AdigeAlto Adige Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Mason 2020

Mason 2020 on herkullinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen jokaiselle viininystävälle. Tämän viinin vahvuus piilee sen hienostuneessa härkomstissa, druvoreissa, maussa ja tuoksussa.

Härkomst on huolella valittu, ja pohjautuu Sisilian aurinkoiseen ilmastoon ja rikkaaseen maaperään. Tämä antaa viinille ainutlaatuisen ominaispiirteen ja luonteen. Druvot, joita käytetään tämän viinin valmistuksessa, ovat huolella viljeltyjä ja käsinpoimittuja. Tämän ansiosta viinin maku ja rakenne ovat erittäin tasapainoisia ja täyteläisiä.

Mason 2020:n maistetaan suussa rikkaana, mutta samalla eleganttina. Tämä viini tarjoaa täyteläisen hedelmäisyyden ja hienostuneen makeuden. Makumaailma on täynnä tummia marjoja, kypsää luumua ja hienostuneita mausteita. Jokainen siemaus tarjoaa syvyyttä ja moniulotteisuutta, joka saa aistit tanssimaan.

Tuoksussa voi aistia intensiivisiä ja mehukkaita marjoja, kuten kirsikoita ja mustikoita, sekä hienovaraisia kukka- ja yrttinuotteita. Tuoksu on miellyttävä ja houkutteleva, joka kutsuu kokeilemaan tätä mahtavaa viiniä.

Mason 2020 sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se on täydellinen parina punaiselle lihalle, makkaroille, koville ja maustetuille juustoille sekä tummalle suklaalle. Tämä viini antaa näille ruoille täydellisen tasapainon ja täyttää ateriasi aromeillaan.

Mason 2020 viiniä kannattaa nauttia noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa sen maut pääsevät parhaiten esiin ja voit todella nauttia tästä herkullisesta viinistä täysin siemauksin.

Kokonaisuutena Mason 2020 on tyylikäs ja hienostunut viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Riippumatta siitä, oletko viinin harrastaja tai haluat vain nauttia hyvästä viinistä, Mason 2020 on valinta, joka ei jätä sinua pettymään.

Täältä voit helposti tilata Mason 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.