Siirry pääsisältöön
AntoNinoVino Bianco 2020
Täältä voit helposti tilata AntoNinoVino Bianco 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

AntoNinoVino Bianco 2020

Italia Sicilien Catarratto Pullo 750 ml 12.5% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Catarratto

Om AntoNinoVino Bianco 2020

AntoNinoVino Bianco 2020 on raikas ja elegantti valkoviini, joka vie sinut maistelumatkalle Italian auringon alla. Tämä viini on peräisin Aostan laakson upeista rypäleistä, jotka käytännössä tuntuvat soljuvan viinilasiin asti. AntoNinoVino Bianco 2020:n ainutlaatuisuus ja laatu perustuvat huolellisesti valittuihin rypäleisiin.

Tämä valkoviini on valmistettu käyttäen ensiluokkaisia Chardonnay- ja Sauvignon Blanc -rypäleitä. Chardonnay lisää viiniin runsautta ja tyylikkyyttä, kun taas Sauvignon Blanc tuo siihen raikkautta ja eloisuutta. Tämän täydellisen tasapainon ansiosta kussakin lasillisessa voi aistia näiden rypäleiden omaleimaiset piirteet.

AntoNinoVino Bianco 2020 on maussa raikas ja hedelmäinen, jossa voi maistaa sitruksisia vivahteita, kuten sitruunaa ja limettiä. Sen moniulotteinen maku jättää suuhusi miellyttävän, pitkään kestävän jälkimaun. Viinin tuoksussa voit havaita herkkiä kukkaisia sävyjä ja raikkaita hedelmänuotteja.

Tämä valkoviini sopii täydellisesti monenlaisiin ruokapöytiin. Se on erinomainen valinta kevyiden alkupalojen ja merenelävien kanssa. Voit myös nauttia sitä pastan tai vihannesten seurana. AntoNinoVino Bianco 2020 tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen raikkaus ja maut tulevat parhaiten esiin.

AntoNinoVino Bianco 2020 yhdistää italialaisen viinintuotannon perinteet ja innovatiivisen lähestymistavan, tarjoten sinulle autenttisen ja unohtumattoman viinikokemuksen. Olipa kyseessä juhla, romanttinen illallinen tai rentouttava hetki ystävien kanssa, tämä valkoviini varmistaa, että jokainen tilaisuus on täydellinen. Nauti AntoNinoVino Bianco 2020:n maagisista mauista ja anna sen viedä sinut matkalle Italian viiniviljelmille.

Täältä voit helposti tilata AntoNinoVino Bianco 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.