Siirry pääsisältöön
AntoNinoVino Rosso 2019
Täältä voit helposti tilata AntoNinoVino Rosso 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

AntoNinoVino Rosso 2019

Italia Sicilien Nero d'avola Pullo 750 ml 14% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Nero d'avola

Om AntoNinoVino Rosso 2019

AntoNinoVino Rosso 2019 on upea punaviini, joka tarjoaa kulinaristisia nautintoja jokaiseen lasilliseen. Tämän viinin täyteläinen maku ja moniulotteiset aromit saavat makunystyräsi tanssimaan riemusta.

AntoNinoVino Rosso 2019 on peräisin kunnioitettavilta viinitarhoilta, joissa vuosisatojen perinne ja intohimo viinintekoon kohtaavat. Tämä viini on valmistettu parhaista rypäleistä, jotka tuovat esiin alueen ainutlaatuisen maaperän ja mikroilmaston.

Tämän upean viinin maussa voit aistia tummia marjoja, kuten kirsikkaa ja luumua, jotka sekoittuvat elegantisti hienostuneisiin mausteisiin. Sen samettisen pehmeä ja täyteläinen rakenne antaa viinille hienostuneen ja tasapainoisen luonteen.

AntoNinoVino Rosso 2019 tarjoaa myös miellyttävän tuoksun, joka tuo mieleen tuoreet marjat ja kevyet mausteet. Sen hienostunut aromiprofiili houkuttelee sinut syventymään viinin moniin kerroksiin.

Tämä punaviini on täydellinen valinta monenlaisiin ruokapöytiin. Se sopii erinomaisesti liharuokien, kuten naudan, karitsan ja riistan, kumppaniksi. Voit myös nauttia tätä viiniä pehmeiden juustojen ja tumman suklaan seurana.

Suosittelemme nauttimaan AntoNinoVino Rosso 2019 viilennettynä noin 16-18 asteessa, jotta sen rikas maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä viini on täydellinen valinta juhlapöytiin, illanistujaisiin tai rentoon nautiskeluun hyvässä seurassa.

AntoNinoVino Rosso 2019 on punaviini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä jokaisella maistiaisella. Sen moniulotteinen maku, hienostunut aromi ja tasapainoinen rakenne tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viinin ystäville.

Täältä voit helposti tilata AntoNinoVino Rosso 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.