Siirry pääsisältöön
Dreissigacker Vintages Red
Täältä voit helposti tilata Dreissigacker Vintages Red lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dreissigacker Vintages Red

Saksa Rheinhessen SpätburgunderSt-laurent Pullo 750 ml 13.5% vol
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Spätburgunder, St-laurent

Om Dreissigacker Vintages Red

Dreissigacker Vintages Red on huippulaatuinen punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen. Tämä punaviini on peräisin viljelijöiden tarkoin valikoiduilta viinitarhoilta ja valmistettu parhaista rypäleistä.

Härkomst eli alkuperä on keskeinen osa Dreissigacker Vintages Redin tarinaa. Tämä punaviini tulee Saksasta, joka tunnetaan viinintuottajana maailmanlaajuisesti. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kypsyttämiseen ja viinin valmistamiseen.

Dreissigacker Vintages Red valmistetaan huolella valituista rypäleistä. Rypälelajikkeet, kuten Spätburgunder ja Dornfelder, antavat viinille intensiivisen ja moniulotteisen maun. Punaviini on täyteläinen ja samettinen, jossa on hienostunut tasapaino happamuuden ja tanniinien välillä.

Tämän viinin tuoksu on elegantti ja hienostunut. Voit aistia kypsien hedelmien, kuten mustaherukan ja kirsikan, sekä hienovaraisen mausteisuuden. Dreissigacker Vintages Redin aromit täydentävät upeasti sen rikasta makuprofiilia.

Dreissigacker Vintages Red sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Sen täyteläinen maku ja hienostunut tasapaino tekevät siitä erinomaisen kumppanin liha- ja riistaruokien, kuten naudanlihan tai hirven kanssa. Suosittelemme nauttimaan tätä punaviiniä 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut tulevat parhaiten esiin.

Dreissigacker Vintages Red on punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen herkullisten rypäleiden, tyylikkään tuoksun ja tasapainoisen maun ansiosta. Nautiskele tästä viinistä hyvässä seurassa ja kokeile sitä erilaisiin ruokalajeihin sopiakseen täydellisesti juhliin tai rentoihin illallisiin.

Täältä voit helposti tilata Dreissigacker Vintages Red lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.