Siirry pääsisältöön
Gramona Imperial Magnum 2017
Täältä voit helposti tilata Gramona Imperial Magnum 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gramona Imperial Magnum 2017

Espanja Pullo 1500 ml 12% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Gramona Imperial Magnum 2017

Gramona Imperial Magnum 2017 on laadukas espanjalainen kuohuviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä ja se on kypsynyt pitkään pullossa.

Härkomst eli alkuperä on tärkeä osa Gramona Imperial Magnumin tarinaa. Viini on peräisin Katalonian alueelta, joka tunnetaan erinomaisista viininviljelymaistaan. Tämä alue tarjoaa optimaaliset olosuhteet rypäleiden kasvulle ja kehitykselle, mikä näkyy ja maistuu viinissä.

Gramona Imperial Magnumin valmistuksessa on käytetty pääasiassa Xarel-lo-, Macabeo- ja Chardonnay-rypäleitä. Tämä sekoitus antaa viinille moniulotteisen makuprofiilin, jossa on hedelmäisiä ja kukkaisia sävyjä. Rypäleiden laadukas valinta ja huolellinen käsittely takaavat, että jokainen lasillinen Gramona Imperial Magnumia tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen maun.

Gramona Imperial Magnumin aromaattisessa profiilissa korostuvat raikkaat sitruksen ja hunajan sävyt. Viinin raikas tuoksu houkuttelee sinut välittömästi ottamaan kulauksen ja nauttimaan sen moniulotteisista vivahteista.

Tämä kuohuviini sopii mainiosti monenlaiseen ruokapöytään. Sen hapokkuus ja raikkaus tekevät siitä täydellisen kumppanin äyriäisille, kaloille ja salaateille. Se myös täydentää hienosti juustolautasen makumaailmaa.

Oikea serveringstemperatur eli tarjoilulämpötila on tärkeä osa viinin nauttimiskokemusta. Gramona Imperial Magnumia suositellaan tarjoiltavan viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin viinin raikkaus ja aromit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa ja takaavat täydellisen makuelämyksen.

Gramona Imperial Magnum 2017 on valinta täydellistä juhlaa tai erityistä tilaisuutta varten. Sen laadukas ja moniulotteinen maku, aromikas tuoksu sekä sopivuus monenlaiseen ruokapöytään tekevät siitä viininystävien suosikin. Nauti tästä espanjalaisesta kuohuviinistä yhdessä ystävien kanssa ja kohota malja ikimuistoiselle hetkelle.

Täältä voit helposti tilata Gramona Imperial Magnum 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.