Siirry pääsisältöön
Vallado Superior Organic 2019
Täältä voit helposti tilata Vallado Superior Organic 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vallado Superior Organic 2019

Portugali Douro SezãoTouriga francaTouriga naçional Pullo 750 ml 14% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Sezão, Touriga franca, Touriga naçional

Om Vallado Superior Organic 2019

Vallado Superior Organic 2019 on ainutlaatuinen viinivalinta, joka sekoittaa perinteisen viininvalmistuksen moderniin luomutuotantoon. Tämä hienostunut viini kutsuu sinut makumatkalle rikkaaseen historialliseen perintöön ja ympäristöystävälliseen nykyaikaan.

Sen "härkomst" on vaikuttava, sillä se on kotoisin Portugalin Douro-laaksosta, joka on maailmankuulu alue viininviljelystä. Tämä alue tarjoaa viininvalmistukselle ihanteellisen ympäristön, jossa viiniköynnökset kasvavat aurinkoisilla rinteillä ja nauttivat maaperän rikkaudesta.

Vallado Superior Organic 2019:llä on ylpeänä merkintä "luomu", mikä tarkoittaa, että viininvalmistuksessa on käytetty ainoastaan luonnonmukaisia menetelmiä. Tämä varmistaa puhtaan ja terveellisen tuotteen, jossa maku ja laatu säilyvät korkeina. Voit nauttia tästä viinistä hyvällä omallatunnolla.

Viinin "druvor" ovat perinteisiä portugalilaisia lajikkeita, kuten Touriga Nacional, Tinta Roriz ja Touriga Franca. Nämä rypäleet antavat viinille moniulotteisen maun ja hienostuneen tasapainon. Voit odottaa täyteläisiä marjaisia makuja, pehmeitä tanniineja ja harmonista hapokkuutta joka lasillisessa.

Vallado Superior Organic 2019:n "doft" eli tuoksu on houkutteleva ja monimutkainen. Sen aromikirjo sisältää tummia hedelmiä, kypsää luumua, kevyttä mausteisuutta ja eleganttia kukkaisuutta. Tämä herättää aistit ja antaa viinille hienostuneen ja houkuttelevan ilmeen.

Tämä viini on täydellinen seuralainen monille ruokalajeille. Suosittelemme nauttimaan sitä erityisesti punaisen lihan, riistan ja kypsytettyjen juustojen kaverina. Vallado Superior Organic 2019 tarjoaa syvyyttä ja täyteläisyyttä, jotka täydentävät näiden ruokien makua.

Tämän viinin "mat och serveringstemperatur" on tarkasti harkittu. Suosittelemme tarjoilemaan sitä hieman viilennettynä noin 16-18 asteessa. Tällöin sen maut ja tuoksut pääsevät täydellisesti esiin ja voit nauttia viinin kaikista hienoista vivahteista.

Valitessasi Vallado Superior Organic 2019:n voit nauttia herkullisesta ja laadukkaasta viinistä, joka yhdistää perinteitä ja ympäristöystävällisyyttä. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hyvää makua ja vastuullista viininvalmistusta.

Täältä voit helposti tilata Vallado Superior Organic 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.