Siirry pääsisältöön
Cantina Toblino Sauvignon 2020
Täältä voit helposti tilata Cantina Toblino Sauvignon 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cantina Toblino Sauvignon 2020

Italia Trentino-Alto AdigeTrentino Pullo 750 ml 12.5% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Cantina Toblino Sauvignon 2020

Cantina Toblino Sauvignon 2020 on mahtava valkoviini, joka tarjoaa herkullisen makuelämyksen. Tämä viini valmistetaan Italiassa Toblinon viinitilalla, joka tunnetaan pitkäaikaisesta viininvalmistuksen perinteestään. Cantina Toblino Sauvignon 2020 on valmistettu laadukkaista rypäleistä ja se kypsyy tammitynnyreissä täydellisen tasapainon saavuttamiseksi.

Tämän viinin rypäleet tulevat viljelyksiltä, jotka sijaitsevat Toblinon kauniissa ympäristössä, jossa ainutlaatuiset kasvuolosuhteet luovat täydellisen pohjan herkullisille rypäleille. Tämän vuoden sato on kypsyttänyt erityisen maukkaita ja aromaattisia rypäleitä, jotka tuovat viiniin runsaan ja moniulotteisen makumaailman.

Cantina Toblino Sauvignon 2020 tarjoaa raikkaan ja hedelmäisen maun, jossa voit aistia vihreiden omenoiden, sitrushedelmien ja persikan vivahteet. Sen herkullinen tuoksu houkuttelee nuotioon, trooppisiin hedelmiin ja valkoisiin kukkiin. Tämä viini on oiva valinta nautittavaksi sellaisenaan tai se sopii täydellisesti erilaisten ruokien, kuten kanan, merenelävien tai salaattien, seuraksi.

Suosittelemme nauttimaan Cantina Toblino Sauvignon 2020 viiniä viilennettynä noin 8-10 asteessa, jolloin sen aromit pääsevät parhaiten esille. Sen raikas hapokkuus ja täyteläinen maku tekevät siitä täydellisen kumppanin erilaisiin tilaisuuksiin, oli kyseessä sitten juhlat, illallinen ystävien kanssa tai rento nautiskelu kotona.

Cantina Toblino Sauvignon 2020 on ehdottomasti tutustumisen arvoinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen matkan maistelun maailmaan. Sen korkea laatu ja tasapainoinen makuprofiili tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille valkoviinien ystäville. Kokeile tätä viiniä ja anna sen herättää aistisi upeilla mauillaan ja tuoksuillaan!

Täältä voit helposti tilata Cantina Toblino Sauvignon 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.