Siirry pääsisältöön
Batllori Cava Brut Nature
Täältä voit helposti tilata Batllori Cava Brut Nature lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Batllori Cava Brut Nature

Espanja Cava MacabeoParelladaXarel-lo Pullo 750 ml 11.5% vol
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Macabeo, Parellada, Xarel-lo

Om Batllori Cava Brut Nature

Batllori Cava Brut Nature on hienostunut kuohuviini, joka herättää aistit eloon jokaisella lasillisella. Tämä eleganteilla ominaisuuksillaan hurmaava cava tulee Katalonian sydämestä, jossa se valmistetaan perinteisiä menetelmiä kunnioittaen.

Valitut rypäleet, kuten Macabeo, Xarel-lo ja Parellada, antavat tälle kuohuviinille ainutlaatuisen maun. Tämä taidokkaasti valmistettu cava on kuiva ja raikas, jossa on hienovarainen tasapaino hapokkuutta ja hedelmäisyyttä. Sen hienostunut rakenne ja pitkä jälkimaku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostuneita makuja.

Batllori Cava Brut Nature hurmaa myös mausteisella tuoksullaan. Sen kirpeä sitruunan ja raikkaan omenan aromit sekoittuvat täydellisesti valkoisten kukkien ja miedon mausteisuuden kanssa. Tämä herkullinen tuoksu saa jokaisen hörpyn tuntumaan kuin matkalta Katalonian kukkaloistoon.

Tämä kuohuviini sopii täydellisesti monenlaisille ruoille. Sen hienostunut hapokkuus ja raikkaus tekevät siitä hienon seuralaisen mereneläville, kaloille, salaateille ja juustoille. Sen monipuolisuus mahdollistaa myös sen nauttimisen sellaisenaan, juhlien alkujuomana tai kevyenä aperitiivina.

Batllori Cava Brut Nature tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä antaa sille parhaan mahdollisen makuelämyksen ja korostaa sen raikkautta ja aromia. Tämä tyylikäs kuohuviini on täydellinen valinta juhlallisiin tilaisuuksiin tai rentoihin hetkiin ystävien kanssa.

Kun valitset Batllori Cava Brut Nature -kuohuviinin, valitset korkealaatuisen ja herkullisen makunautinnon. Sen häikäisevät ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat hienoa kuohuvaa kokemusta.

Täältä voit helposti tilata Batllori Cava Brut Nature lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.