Siirry pääsisältöön
Grosset Springvale 2017
Täältä voit helposti tilata Grosset Springvale 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grosset Springvale 2017

Australia South Australia Pullo 750 ml 12.5% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Grosset Springvale 2017

Grosset Springvale 2017 on hienostunut ja tyylikäs viini Etelä-Australiasta. Tämä viini on valmistettu tarkasti valituista druvista, joka varmistaa sen laadun ja ainutlaatuisen maun. Grosset Springvale 2017 kutsuu sinut tutustumaan sen alkuperään, druviin, makuun, tuoksuun, ruokapariin ja suositeltuun tarjoilulämpötilaan.

Tämän viinin ylpeänä alkuperänä on Springvale-viinitila, joka sijaitsee Clare Valleyn alueella Etelä-Australiassa. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä tarjoavat ihanteelliset olosuhteet viinien viljelylle, ja Grosset Springvale 2017 onkin tämän alueen ylpeydenaihe.

Druvina Grosset Springvale 2017:ssä käytetään rypälettä, jonka valintaan panostetaan erityistä huomiota. Tämä druvi antaa viinille sen korkean laadun ja rikkaan maun, joka hivelee makuaistiasi. Sen elegantti rakenne ja monivivahteiset maut tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhliin kuin nautiskeluhetkiin.

Grosset Springvale 2017:n tuoksussa voit aistia hedelmäisyyden ja kukkien aromit, joka lumoavat sinut heti ensihuokaukselta. Sen hienostunut ja moniulotteinen tuoksu antaa viinille tyylikkään viimeistelyn ja herkän hivelyn.

Tämä viini sopii loistavasti monenlaisten ruokien kumppaniksi. Sen raikas happorakenne ja täyteläinen maku sopivat erinomaisesti kalaruokien, vaalean lihan, salaattien ja juustojen seuraksi. Ole rohkea ja kokeile sitä myös aasialaisen keittiön herkkujen kanssa - se yllättää sinut positiivisesti.

Parhaimmillaan Grosset Springvale 2017 tulee esille tarjoiltuna suositellussa lämpötilassa, noin 10-12 asteessa. Tällöin sen maut ja tuoksut pääsevät täyteen loistoonsa, ja voit todella nauttia tästä upeasta viinistä.

Grosset Springvale 2017 on viini, joka vie sinut matkalle Clare Valleyn ja Etelä-Australian makumaailmaan. Sen tyylikkyyden, laadun ja ainutlaatuisuuden avulla voit luoda ikimuistoisia hetkiä niin illallisilla, juhlapöydässä kuin rentoutumishetkissäkin.

Täältä voit helposti tilata Grosset Springvale 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.