Siirry pääsisältöön
La Bastide Blanche  2020
Täältä voit helposti tilata La Bastide Blanche 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

La Bastide Blanche 2020

Ranska ProvenceBandol Pullo 1500 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om La Bastide Blanche 2020

La Bastide Blanche 2020 on upea viinivalinta, joka on täynnä makua ja luonnetta. Tämä herkullinen viini tulee Ranskasta, tarkemmin sanottuna Provencen alueelta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaista viineistään.

La Bastide Blanche valmistetaan huolella valituista rypäleistä, johon kuuluvat perinteiset Provencen lajikkeet, kuten Grenache ja Cinsault. Nämä rypäleet tuovat viiniin raikkaita ja meheviä hedelmäaromeja sekä hienovaraisia mausteisia sävyjä.

Viinin maku on täyteläinen ja samettisen pehmeä. Sen eleganssi ja tasapaino tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostuneita viinejä. La Bastide Blanche tarjoaa täydellisen juomakokemuksen, jossa on pitkä ja kestävä jälkimaku.

Viinin tuoksussa voi aistia runsaita punaisia marjoja, kuten vadelmia, kirsikoita ja mansikoita. Lisäksi siitä voi erottaa kevyitä kukkaisia piirteitä, jotka tuovat raikkautta ja hienostuneisuutta.

La Bastide Blanche sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi toimia täydellisenä kumppanina erilaisille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin kevyempien liharuokien, kuten siipikarjan ja kalan, kanssa. Nauti sitä myös salaattien, pastan tai juustojen seurana.

Tämän upean viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 14-16 astetta. Näissä olosuhteissa viinistä pääsee esiin sen täysi potentiaali ja aromit tulevat parhaiten esiin.

La Bastide Blanche 2020 on täydellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja maukasta viiniä. Sen monipuoliset ominaisuudet ja herkulliset maut tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata La Bastide Blanche 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.