Siirry pääsisältöön
Amaro Pratum
Täältä voit helposti tilata Amaro Pratum lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Amaro Pratum

Italia Pullo 700 ml 29% vol
Sokeripitoisuus 10.5g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Amaro Pratum

Amaro Pratum on herkullinen yrttijuoma, joka vie sinut makumatkalle luonnon syliin. Tämä ainutlaatuinen sekoitus huolella valittuja yrttejä ja mausteita tarjoaa taatusti unohtumattoman makuelämyksen.

Amaro Pratumin alkuperä on juurtunut syvälle luonnon sydämeen. Sen yrtit ja raaka-aineet kasvavat puhtaimmassa ja koskemattomimmassa ympäristössä, missä luonnon rauha ja voima luovat täydellisen kasvualustan. Jokainen pullo Amaro Pratumin on täynnä pohjoisen luonnon salaisuuksia ja tarinoita.

Sen vivahteikas ja intensiivinen maku johdattelee sinut läpi metsien ja niittyjen. Amaro Pratumin mausteinen sävy yhdistyy hienostuneisiin yrttien makuihin luoden harmonisen ja tasapainoisen kokonaisuuden. Sen vahva maku tuntuu suussasi pitkään, jättäen jäljen, jota et malta unohtaa.

Amaro Pratumin houkutteleva tuoksu lupaa täydellistä makuelämystä jo ennen ensimmäistä siemausta. Sen aromaattiset yrtit ja mausteet luovat herkullisen sekoituksen, joka saa aistisi heräämään henkiin ja veden kielelle.

Tämä ainutlaatuinen juoma on täydellinen valinta moniin tilanteisiin. Nauti Amaro Pratumia sellaisenaan tai käytä sitä erilaisten cocktailien tai alkumaljojen valmistuksessa.

Suosittelemme nauttimaan Amaro Pratumin hieman viilennettynä, jotta sen maut pääsevät oikeuksiinsa. Tarjoile se ystävien kanssa juhlien alkaessa tai nauti siitä rauhassa rennon illanistujaisen yhteydessä.

Amaro Pratum on enemmän kuin vain juoma - se on elämyksellinen matka luonnon sydämeen. Anna sen viedä sinut mukanasi yrttien ja mausteiden maailmaan ja luo unohtumattomia hetkiä ystävien seurassa.

Täältä voit helposti tilata Amaro Pratum lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.