Siirry pääsisältöön
Reyneke Biodynamic Sauvignon Blanc 2017
Täältä voit helposti tilata Reyneke Biodynamic Sauvignon Blanc 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Reyneke Biodynamic Sauvignon Blanc 2017

Etelä-Afrikka Western Cape Pullo 750 ml 12.5% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Reyneke Biodynamic Sauvignon Blanc 2017

Reyneke Biodynamic Sauvignon Blanc 2017 on korkealaatuinen valkoviini Etelä-Afrikasta. Tämä viini, joka on valmistettu täysin biodynaamisesti viljellyistä rypäleistä, tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen vaativille viininystäville.

Härkomst: Tämä viini tulee Reyneke-viinitilalta, joka sijaitsee Stellenboschin alueella Etelä-Afrikassa. Tilan sitoutuminen biodynaamiseen viljelyyn takaa terveellisen maaperän ja puhtaat rypäleet, jotka välittyvät viinin ainutlaatuiseen karakteriin.

Druvor: Reyneke Biodynamic Sauvignon Blanc on valmistettu 100% Sauvignon Blanc -rypäleistä. Tämä rypälelajike on tunnettu raikkaasta hapokkuudestaan ja runsaasta aromikkuudestaan, jotka tekevät tästä viinistä mielenkiintoisen ja monipuolisen valinnan.

Smak: Tässä viinissä yhdistyvät raikkaat sitrus- ja passionhedelmät, jotka tuovat viiniin pirteyttä ja elinvoimaa. Lisäksi voit maistaa hienovaraisia yrttisiä sävyjä ja mineraalisuutta, jotka tekevät tästä viinistä tasapainoisen ja moniulotteisen.

Doft: Reyneke Biodynamic Sauvignon Blanc 2017 tarjoaa houkuttelevan tuoksusinfonian. Pääset nauttimaan intensiivisistä sitrusheduista, raikkaasta viherherukan lehtisestä ja hienovaraisesta kukkaistuoksusta, jotka tekevät tästä viinistä villejä ja lumoavia.

Mat och serveringstemperatur: Tämä viini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien seuraan. Se täydentää esimerkiksi mereneläviä, tuoretta salaattia tai kevyitä kaloja. Suosittelemme nauttimaan tätä viiniä jäähdytettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa, jolloin sen aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Reyneke Biodynamic Sauvignon Blanc 2017 on valinta, joka yhdistää laadun, eettisyyden ja ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on täysin puhtaasti tuotettu biodynaamisella menetelmällä, joka kunnioittaa niin luontoa kuin viininvalmistusta. Tähän viiniin kätkeytyy kaikki Etelä-Afrikan viinialueiden kauneus ja charmikkuus, ja se vie sinut makumatkalle, jota et tule unohtamaan.

Täältä voit helposti tilata Reyneke Biodynamic Sauvignon Blanc 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.