Siirry pääsisältöön
Valpolicella Ripasso Mezzo Monte 2020
Täältä voit helposti tilata Valpolicella Ripasso Mezzo Monte 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Valpolicella Ripasso Mezzo Monte 2020

Italia VenetienValpolicella CorvinaCorvinoneRondinella Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Corvina, Corvinone, Rondinella

Om Valpolicella Ripasso Mezzo Monte 2020

Valpolicella Ripasso Mezzo Monte 2020 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat nauttia ainutlaatuisesta italialaisesta viinikokemuksesta. Tämä viini, joka on valmistettu tunnetulla Valpolicella-alueella Italiassa, tarjoaa upean yhdistelmän perinteistä Ripasso-tyyliä ja modernia tulkintaa.

Valpolicella Ripasso Mezzo Monte 2020 hurmaa ensimmäisestä maistelusta alkaen. Sen syvä, intensiivinen punainen väri hehkuu lasissa ja kutsuu ruokkimaan uteliasta viininsieppaajan mieltä. Tuoksussa on monipuolinen sekoitus tummia marjoja, kypsää luumua ja hienovaraisia mausteita, jotka luovat houkuttelevan kokonaisuuden.

Viini on keskitäyteläinen ja silkkisen pehmeä suutuntumaltaan. Sen tasapainoinen hapokkuus ja elegantit tanniinit tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisille ruoille ja tilaisuuksille. Valpolicella Ripasso Mezzo Monte 2020 on täynnä elämää ja mausteista kompleksisuutta, joka tyydyttää jokaisen viinintoivottajan makunystyrät.

Kun tarjoilet tätä herkullista viiniä, suosittelemme nauttimaan sitä hieman jäähdytettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa viinin luonteenomaisia ​​makuja ja aromia kehittymään optimaalisesti. Voit nauttia Valpolicella Ripasso Mezzo Monte 2020 sellaisenaan tai seurata sitä vaaleanpunaisella paistetulla lihalla, juustolautasella tai täyteläisillä pastaruokilla.

Valpolicella Ripasso Mezzo Monte 2020 on todellinen herkku ja todistus siitä, että italialainen viinintuotanto jatkaa loistokkuuden perintöä. Sen ainutlaatuinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolinen ruokaparitusmahdollisuus tekevät siitä arvokkaan lisän jokaiseen viinikokoelmaan. Osta tämä loistava viini ja anna itsellesi mahdollisuus nauttia unohtumattomasta viinimatkan aistillisesta taikapiiristä.

Täältä voit helposti tilata Valpolicella Ripasso Mezzo Monte 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.