Siirry pääsisältöön
Le Clos d’un Jour  2020
Täältä voit helposti tilata Le Clos d’un Jour 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Le Clos d’un Jour 2020

Ranska Frankrike sydvästCahors MalbecMerlot Pullo 750 ml 15% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Malbec, Merlot

Om Le Clos d’un Jour 2020

Le Clos d'un Jour 2020 on ranskalainen viini, joka hurmaa viinin ystävät ainutlaatuisella hienostuneisuudellaan ja monimuotoisuudellaan. Tämä viini on täynnä alkuperän voimaa ja tarjoaa makunystyröille unohtumattoman elämyksen.

Le Clos d'un Jour 2020 on luotu huolellisesti valitun viiniviljelmän druuvista, jotka tuottavat laadukkaita satoja. Tämän vuosikerran druuvit ovat huolellisesti valikoituja ja antavat viinille ainutlaatuisen tasapainon ja täyteläisyyden.

Viinin maussa on kevyttä hapokkuutta, joka yhdistyy täyteläisiin hedelmäisiin ja kukkaisiin vivahteisiin. Jokainen siemaus tarjoaa uuden ulottuvuuden, joka vie sinut matkalle maaseudun viiniviljelmille.

Le Clos d'un Jour 2020:n tuoksu on houkutteleva ja aromikas. Se tarjoaa ensimmäisen vihjeen tulevasta makuelämyksestä ja saa odottamaan innolla jokaista siemaa.

Tämä herkullinen viini sopii täydellisesti seuraksi monenlaisille ruoille. Kokeile sitä esimerkiksi kypsän juuston, grillatun lihan tai äyriäisten kanssa. Sen laaja makuskaala tekee siitä erinomaisen parin monenlaisille ruokalajeille.

Le Clos d'un Jour 2020 tulisi tarjoilla viilennettynä optimaalisessa lämpötilassa, noin 10-12 asteessa. Tämä takaa, että viini pääsee oikeuksiinsa ja sen maut pääsevät täysin esiin.

Oli sitten kyse erityisestä tilaisuudesta tai rentouttavasta illallisesta ystävien kanssa, Le Clos d'un Jour 2020 on täydellinen valinta viinin ystäville, jotka haluavat kokea uudenlaisen makuelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Le Clos d’un Jour 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.