Siirry pääsisältöön
L’âme de Fond  2020
Täältä voit helposti tilata L’âme de Fond 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

L’âme de Fond 2020

Ranska LoiredalenAnjou-Saumur Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om L’âme de Fond 2020

L'âme de Fond 2020 on ainutlaatuinen viinivalinta paikallisilla juurilla ja laadukkailla rypäleillä. Tämä viinilajike tarjoaa herkullisen makuelämyksen ja miellyttävän tuoksun. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän monipuolisia makuja ja hienostuneita vivahteita.

L'âme de Fond 2020 on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka kypsyvät rauhallisesti kypsän lämpimässä ilmastossa. Tämä antaa viinille ainutlaatuisen ja tasapainoisen maun. Rypäleet ovat peräisin paikallisilta viinitarhoilta, jotka tunnetaan laadustaan ja perinteistään.

Viinin maku on täyteläinen ja samettinen, jossa on hienoja tanniineja. Tämä antaa sille erinomaisen rakenteen ja suutuntuman. Maussa voit maistaa punaisia marjoja, kypsää luumua ja hienoja mausteita. Se on erittäin miellyttävä nauttia sellaisenaan tai se sopii täydellisesti punaisen lihan, pastan tai juustojen kanssa.

L'âme de Fond 2020 tarjoaa myös kiehtovan tuoksun, jossa on mausteisia aromihohtoja, kypsää marjaa ja hienostunut kukkaisuus. Sen hienovarainen tuoksu tekee siitä houkuttelevan jo ensi hetkestä lähtien.

Tämä viini tulee nauttia noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit nauttia sitä kodin viinilasista tai tarjoilla se vieraillesi illallisen aikana. Tämä viinilajike on varmasti keskipisteenä ja antaa miellyttävän lisän ruokailukokemukseen.

L'âme de Fond 2020 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista viiniä, paikallisuutta ja hienostuneita makuja. Se on täydellinen niin rentoon illanistujaiseen kuin juhla-ateriaankin. Nauti tästä viinistä ja anna sen viedä sinut paikallisiin viinimaisemiin ilman matkaan tarvetta.

Täältä voit helposti tilata L’âme de Fond 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.