Siirry pääsisältöön
Révolution  2021
Täältä voit helposti tilata Révolution 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Révolution 2021

Ranska Loiredalen Pullo 750 ml 11.5% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021

Om Révolution 2021

Révolution 2021 - Viininmaailman mullistaja

Tervetuloa viinin ystävien maailmaan! Meillä on ilo esitellä teille Révolution 2021 -viini, joka tulee todella mullistamaan teidän viinikokemuksenne. Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa makuelämyksiä, joita ette ole ennen kokeneet.

Révolution 2021 on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä, jotka tulevat parhaista viininviljelyalueista ympäri maailmaa. Tämän takaa viinimme loistava laatu ja moniuloitteinen maku. Rypäleet ovat peräisin erilaisista kasvuympäristöistä, mikä antaa viinille sen ainutlaatuisen ja hienostuneen luonteen.

Viinin mausta ja tuoksusta ei voi olla puhumatta. Révolution 2021 tarjoaa runsaan ja moniulotteisen makuelämyksen. Siinä yhdistyvät täyteläinen tumman marjainen maku, aistikas mausteisuus ja miellyttävä happorakenne. Viini hellii makunystyröitä ja jättää pitkäkestoisen jälkivaikutelman.

Révolution 2021 on täydellinen valinta monenlaiseen ruokailuun. Se sopii erinomaisesti seurusteluun tapasten kanssa, mutta pääsee myös oikeuksiinsa pääruokien, kuten lampaan tai pihvin, seurassa. Tämä viini on kuin tehty illallistilaisuuksiin, jossa halutaan tarjoilla jotain erityistä.

Toimimme myös intohimolla viiniin liittyvään tietoon. Siksi haluamme tarjota teille täydellisen hetken nauttia Révolution 2021 viinin kanssa. Suosittelemme nauttimaan tämän upean viinin noin 16-18°C lämpötilassa. Näin sen mausteisuus ja marjaisuus pääsevät täydellisesti oikeuksiinsa.

Révolution 2021 – viini, joka luo uutta ajattelua viinin maailmassa. Kokeile sitä ja koe aidon viininmakuelämyksen loisto.

Täältä voit helposti tilata Révolution 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.