Siirry pääsisältöön
Domaine  Chateauneuf-du-Pape David & Goliat 2017
Täältä voit helposti tilata Domaine Chateauneuf-du-Pape David & Goliat 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Domaine Chateauneuf-du-Pape David & Goliat 2017

Ranska RhonedalenChâteauneuf-du-Pape Grenache noirSyrah Pullo 750 ml 15% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017
Rypälelajikkeet Grenache noir, Syrah

Om Domaine Chateauneuf-du-Pape David & Goliat 2017

Tervetuloa viinien maailmaan! Esittelemme sinulle huippulaatuisen Domaine Chateauneuf-du-Pape David & Goliat 2017 viinin. Tämä upea viini on peräisin Chateauneuf-du-Papen alueelta Ranskasta, joka tunnetaan hienostuneista punaviineistään.

Domaine Chateauneuf-du-Pape David & Goliat 2017 viini on valmistettu huolella valituista rypäleistä. Se koostuu pääosin Grenache-, Syrah- ja Mourvèdre-rypäleistä, jotka yhdessä luovat täyteläisen ja moniulotteisen maun.

Viinin aromimaailma on houkutteleva ja moniulotteinen. Siinä voi aistia tummia marjoja, kuten kirsikkaa ja luumua, sekä hienovaraisia mausteita ja yrttejä. Kaikki nämä tuoksut yhdessä takaavat unohtumattoman elämyksen aisteillesi.

Domaine Chateauneuf-du-Pape David & Goliat 2017 viinin kanssa kannattaa nauttia ruokia, jotka täydentävät sen rikkaita makuja. Se sopii erinomaisesti punaisen lihan, riistan ja voimakkaiden juustojen seuraksi. Voit myös nauttia viiniä sellaisenaan tai hyvässä seurassa.

Suosittelemme ottamaan viinin huoneenlämpöiseksi noin tuntia ennen tarjoilua, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tarjoilulämpötilaksi suosittelemme noin 16-18 astetta.

Domaine Chateauneuf-du-Pape David & Goliat 2017 viini on todellinen helmi, joka huokuu laadukkaan punaviinin eleganssia. Sen mausteinen maku ja monivivahteiset aromit takaavat unohtumattoman viinikokemuksen. Olipa kyseessä sitten elegantti illallinen tai rento illanvietto ystävien kanssa, tämä viini on täydellinen valinta. Nauti siitä hyvässä seurassa!

Täältä voit helposti tilata Domaine Chateauneuf-du-Pape David & Goliat 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.