Siirry pääsisältöön
Sassara Misià 2021
Täältä voit helposti tilata Sassara Misià 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sassara Misià 2021

Italia Venetien Pullo 750 ml 11.5% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021

Om Sassara Misià 2021

Sassara Misià 2021 on ainutlaatuinen viinivalinta, joka on täynnä makuelämyksiä ja hienostunutta eleganssia. Tämä upea viini herättää mielenkiinnon jo pelkästään alkuperällään. Misiàn osalta viini tulee yhdestä maailman tunnetuimmista viinialueista - Sisiliasta, joka on ihanteellinen paikka viininviljelylle.

Misiàn valmistuksessa käytetään vanhoja rypälesortteja, kuten Nero d'Avola ja Frappato. Tämä antaa sille ainutlaatuisen ja moniulotteisen maun, jossa tuntuu tumman marjaisuuden ja raikkauden harmoninen yhdistelmä. Viini on täyteläinen ja pehmeä sekä siinä on hienovaraisia tanniineja, jotka luovat miellyttävän suutuntuman.

Misiàn tuoksussa on intensiivistä punaisten marjojen ja kypsien kirsikoiden aromia, joka houkuttelee aisteja ja herättää kiinnostuksen viinin syvempää tutkimiseen. Sen elegantti hajuviuhka jättää jälkeensä hienovaraisen jälkimaun, joka kutsuu ottamaan uuden siemauksen.

Tämä viini on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti juustolautaselle, pastalle, grillatulle lihalle tai itsevalmistetulle pizza. Viinin monipuoliset maut ja tasapainoisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin aterioihin.

Suosittelemme nauttimaan Sassara Misiàn 2021 -viinin hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esille, ja voit todella nauttia tästä upeasta viinikokemuksesta.

Sassara Misià 2021 on taidokkaasti valmistettu viini, joka viettelee laadukkailla raaka-aineillaan ja tasapainoisella maullaan. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat viinin moninaisuutta ja eleganssia. Olipa kyse sitten illallisesta ystävien kanssa tai rentouttavasta hetkestä oman seurasi kanssa, Sassara Misià 2021 tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen.

Täältä voit helposti tilata Sassara Misià 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.