Siirry pääsisältöön
Quinto Bellone 2021
Täältä voit helposti tilata Quinto Bellone 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Quinto Bellone 2021

Italia Bellone Pullo 750 ml 13% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Bellone

Om Quinto Bellone 2021

Introducing Quinto Bellone 2021 - Ainutlaatuinen italialainen viinin valinta!

Quinto Bellone 2021 on lumoava viini, jonka laatu ja alkuperä kertovat tarinaa Italian kauniista maaseudusta. Tämä ainutlaatuinen viini on valmistettu huolella valikoiduista Bellone-rypäleistä, jotka ovat peräisin perinteisiltä viinitarhoilta Laziosta, Rooman läheltä.

Quinto Bellonen maistamisen yhteydessä voit odottaa herkullisen intensiivistä makuelämystä. Tämä viini tarjoaa raikkaita ja tasapainoisia sävyjä, jotka hivelevät makunystyröitäsi. Sen täyteläinen maku ja sitrushedelmien aromit luovat miellyttävän yhdistelmän, joka jättää sinut haluamaan lisää.

Viinillä on myös houkutteleva tuoksu, joka täyttää ilmaa aromaattisella eleganssilla. Sen hedelmäinen tuoksu sekoittuu hienovaraisiin mausteisiin, luoden houkuttelevan tunnelman.

Quinto Bellone 2021 on täydellinen valinta moniin ruokakokonaisuuksiin. Se sopii erityisesti merenelävien, kalaruokien ja raikkaiden salaattien kanssa nautittavaksi. Sen raikas hapokkuus tasapainottaa täydellisesti ruokien makuja ja korostaa niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Tämä huippuviini tulisi nauttia viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa paljastamaan viinin täyden potentiaalin ja takaamaan sen syvän ja moniulotteisen makuelämyksen.

Kutsu läheisesi viinimatkalle Italiaan ilman että poistut kodistasi - valitse Quinto Bellone 2021 ja sukella maaseudun viehättävään tunnelmaan. Tämä viini on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat nauttia aidosta italialaisesta makuelämyksestä.

Täältä voit helposti tilata Quinto Bellone 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.