Siirry pääsisältöön
Tio Pepe Fino
Täältä voit helposti tilata Tio Pepe Fino lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tio Pepe Fino

Espanja JerezAndalusien Pullo 375 ml 15% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
Pakkaus Pullo

Om Tio Pepe Fino

Tio Pepe Fino on ainutlaatuinen ja korkealuokkainen sherry, joka herättää makuaistisi eloon. Sen perinteet juontavat juurensa Andalusian aurinkoisille rinteille, jossa se valmistetaan huolellisesti valituista Palomino-rypäleistä.

Tio Pepe Fino erottuu muista sherryistä ainutlaatuisella maullaan ja tuoksullaan. Sen kuiva ja raikas maku hivelee makunystyröitäsi heti ensimmäisestä maistiaisesta alkaen. Voit aistia vihreitä omenoita, sitrusmehua ja mantelin aromia, joiden yhdistelmä luo miellyttävän ja tasapainoisen makuelämyksen.

Tuoksussa voit löytää raikkaita merellisiä sävyjä, paahteista leipää ja mantelia, jotka vievät sinut suoraan Andalusian aurinkoiseen tunnelmaan. Tio Pepe Fino herättää aistejasi ja antaa sinulle ainutlaatuisen kokemuksen sherryn maailmasta.

Tio Pepe Fino sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kylkiäisenä. Sen kuiva ja raikas luonne tekee siitä täydellisen aperitiivin. Voit nauttia sitä esimerkiksi tapasten kera, kuten jamón ibérico -kinkun ja marinoitujen oliivien seurassa. Voit myös kokeilla sitä merenelävien, kala- tai äyriäisruokien kanssa, jolloin sen raikas maku tasapainottaa ruoan mausteisuutta ja suolaisuutta.

Tio Pepe Finoa suositellaan nautittavaksi viilennettynä noin 7-9 asteessa, jotta sen mausteet ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sen perinteisistä sherrylaseista tai valita lasin, joka korostaa sen kaunista vaaleankeltaista väriä.

Tio Pepe Fino on ehdottomasti valinta, kun etsit jotain erityistä ja makumaailmaltaan huippuluokkaa olevaa sherryä. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu vievät sinut suoraan Andalusian aurinkoon ja antavat sinulle ikimuistoisen sherrykokemuksen.

Täältä voit helposti tilata Tio Pepe Fino lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.