Siirry pääsisältöön
Krogensomintefinns  2020
Täältä voit helposti tilata Krogensomintefinns 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Krogensomintefinns 2020

Itävalta Wien Cabernet sauvignonMerlot Pullo 750 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Merlot

Om Krogensomintefinns 2020

Krogensomintefinns 2020 on ainutlaatuinen ja eksklusiivinen viinivalikoima, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämä viini on huolella valmistettu ja suunniteltu täyttämään vaativimpienkin viinin ystävien toiveet.

Krogensomintefinns 2020 juontaa juurensa parhailta viinitarhoilta ympäri maailmaa. Näiden tarhojen ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto luovat täydelliset olosuhteet viinirypäleiden kasvulle. Tämä heijastuu viinin laatuun ja tyyliin.

Tämä herkullinen viini on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka antavat sille ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Sen pehmeä ja runsas maku vie sinut makumatkalle, joka jää pitkään mieleesi. Voit odottaa nauttivasi täyteläisestä ja moniulotteisesta elämyksestä jokaisella siemauksella.

Krogensomintefinns 2020 sopii täydellisesti monenlaisille ruokalajeille. Se täydentää hienosti punaista lihaa, kypsytettyjä juustoja ja pasta-annoksia. Tämä viini touhaa sinulle kulinaarisia mahdollisuuksia, kun yhdistät sen lempeän täyteläisen makunsa herkullisen ruoan kanssa.

Tämän upean viinin sopiva tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jotta sen maukkaat ja monipuoliset ominaisuudet pääsevät täysin esiin. Tarjoile se lasista, joka antaa viinin aromin kehittyä täydellisesti ja tarjoaa visuaalista iloa.

Krogensomintefinns 2020 on loistava valinta jokaiselle viinin ystävälle, joka haluaa nauttia laadukkaasta ja makurikkaasta juomasta. Tämä viini tulee varmasti hurmaamaan sinut ja jättämään unohtumattoman jälkimaun suuhusi.

Täältä voit helposti tilata Krogensomintefinns 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.