Siirry pääsisältöön
Kalevala Ruby Gin
Täältä voit helposti tilata Kalevala Ruby Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kalevala Ruby Gin

Suomi Pullo 500 ml 39.3% vol
Pakkaus Pullo

Om Kalevala Ruby Gin

Kalevala Ruby Gin on ainutlaatuinen tuote, joka edustaa maamme rikasta kulttuuriperintöä ja hienoja makuelämyksiä. Tämä gini on saanut inspiraationsa suomalaisesta Kalevala-eepoksesta, ja se voi viedä sinut maagiselle matkalle suomalaiseen luontoon ja taruihin.

Kalevala Ruby Ginin valmistuksessa käytetään vain parhaita laadukkaita raaka-aineita. Sen ytimenä on perinteinen katajanmarja, joka tuo juomaan klassisen ginin maun. Lisäksi tässä ginissä käytetään salaperäisiä ja eksoottisia yrttejä ja mausteita, jotka täydentävät kokonaisuuden hienolla tavalla. Tämä antaa Kalevala Ruby Ginille ainutlaatuisen ja rohkean maun, joka herättää aistisi eloon.

Ginin aromaattinen tuoksu kutsuu sinut seikkailuun. Sen raikkaat ja luonnolliset tuoksuvivahteet vievät mielen suomalaisen metsän siimekseen. Voit aistia metsän tuoksun, jossa sekoittuvat katajan, koivun ja muiden kasvien aromit. Tämä tarkoin valittu tuoksu herättää kaikki aistisi ja saa sinut janoamaan lisää.

Kalevala Ruby Gin ei ole vain juoma, vaan se on myös monipuolinen kumppani ruokapöydässä. Sen ainutlaatuiset maut sopivat täydellisesti yhteen monenlaisten ruokien kanssa. Voit nauttia sitä esimerkiksi raikkaiden salaattien, merenherkkujen tai mausteisten liharuokien kanssa. Sen ainutlaatuinen makuprofiili tuo ruokaan syvyyttä ja tuo esille ruokien parhaat puolet.

Kalevala Ruby Gin on parhaimmillaan, kun sitä nautitaan viileänä. Suosittelemme tarjoilemaan sitä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin voit parhaiten nauttia sen raikkaudesta ja monipuolisista mauista. Voit kokeilla myös erilaisia cocktaileja, joissa Kalevala Ruby Gin on tähtenä. Sen ainutlaatuinen maku tuo juomaan luksusta ja verhoaa sinut salaperäisyyden huntuun.

Kalevala Ruby Gin on enemmän kuin pelkkä gini. Se on kokoelma suomalaista kulttuuria, joka tarjoaa unohtumattoman juoma- ja makuelämyksen. Astu rohkeasti suomalaiseen tarumaailmaan ja antaudu Kalevala Ruby Ginin taianomaiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Kalevala Ruby Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.