Siirry pääsisältöön
Vitalba Romagna Albana Secco 2020
Täältä voit helposti tilata Vitalba Romagna Albana Secco 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vitalba Romagna Albana Secco 2020

Italia Romagna AlbanaEmilia-Romagna Albana Pullo 750 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Albana

Om Vitalba Romagna Albana Secco 2020

Vitalba Romagna Albana Secco 2020 on erinomainen viinivalinta niille, jotka haluavat kokea eleganssia ja raikkautta yhdessä pullossa. Tämä kuiva valkoviini korkataan Romagnan alueelta, joka tunnetaan laadukkaista viineistään ja rikkaasta viiniperinteestään.

Vitalba Romagna Albana Secco 2020 on valmistettu Albana-rypäleistä, jotka ovat alueen tunnusomainen lajike. Tämä antaa viinille ainutlaatuisen luonteen ja rikkaan aromiprofiilin. Viinin tuoksussa voi aistia trooppisia hedelmiä, kuten mangoa ja ananasta, sekä kevyitä kukkaisia sävyjä.

Maussa Vitalba Romagna Albana Secco 2020 on raikas ja hedelmäinen. Se tarjoaa täyteläistä makuelämystä, jossa trooppiset hedelmät kietoutuvat yhteen raikkaan hapokkuuden kanssa. Tämä tekee viinistä erinomaisen valinnan nautittavaksi seurallisesti tai aterian yhteydessä.

Vitalba Romagna Albana Secco 2020 sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Se täydentää hyvin kevyitä kalaruokia, kuten grillattua kalaa tai sitruunalla maustettua lohta. Lisäksi se sopii mainiosti kana- ja pastaruokien kumppaniksi. Viinistä voi myös nauttia sellaisenaan, kun haluaa hemmotella itseään tyylikkäällä ja raikkaalla lasillisella.

Vitalba Romagna Albana Secco 2020 kannattaa tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteeseen, jotta sen raikkaus ja hedelmäisyys pääsevät parhaiten esille. Tarjoilulämpötila varmistaa myös, että viini tasapainottuu aterian kanssa ja sen aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Valitsemalla Vitalba Romagna Albana Secco 2020 voit luottaa siihen, että tarjoilet vieraillesi tai itsellesi loistavan valkoviinikokemuksen. Tämä elegantein ja raikkain valinta Romagnasta tuo kesän tunnelman suoraan lasiisi.

Täältä voit helposti tilata Vitalba Romagna Albana Secco 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.