Siirry pääsisältöön
Fabre Pinot Noir 2020
Täältä voit helposti tilata Fabre Pinot Noir 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fabre Pinot Noir 2020

Ranska Pinot noir Pullo 750 ml 12.5% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Fabre Pinot Noir 2020

Tervetuloa Fabre Pinot Noir 2020 -viinin maailmaan! Tämä hienostunut punaviini on valmistettu taidolla ja intohimolla, ja se tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen.

Fabre Pinot Noir 2020 on peräisin selektiivisesti valituista rypäleistä, jotka on viljelty huolellisesti. Viini on valmistettu Pinot Noir -lajikkeen rypäleistä, jotka tuovat siihen runsasta hedelmäisyyttä ja eleganttia rakennetta.

Tämän herkullisen punaviinin maku on pehmeän täyteläinen ja tasapainoinen, jossa maistuu kypsät marjat, kirsikka ja mausteet. Fabre Pinot Noir 2020 on myös miellyttävän raikas, jonka pitkä jälkimaku jättää mieleen mukavan mausteisen ja paahteisen aromin.

Viinin aromi on houkutteleva ja moniulotteinen, ja siinä voi aistia punaisia marjoja, kypsää luumua ja hienostunutta mausteisuutta. Fabre Pinot Noir 2020 on kuin nauttisi kävelyä kukkivassa metsässä, jossa luonnon tuoksut heräävät eloon ja vievät sinut hetkeksi pois arjen kiireestä.

Fabre Pinot Noir 2020 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille. Kokeile sitä esimerkiksi kypsytetyn juuston, grillatun kalan tai vaalean lihan kanssa. Tämän viinin pehmeät tanniinit ja hienostunut hapokkuus täydentävät ruoan maut täydellisesti.

Suosittelemme nauttimaan Fabre Pinot Noir 2020 -viiniä hieman jäähdytettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tarjoile tämä upea punaviini juhlallisissa hetkissä, illanistujaisissa tai vain rentoutumisen hetkessä.

Fabre Pinot Noir 2020 -viini on taianomainen yhdistelmä herkullisia makuja, houkuttelevia tuoksuja ja tyylikästä tunnelmaa. Anna tämän viinin viedä sinut metsien ja viinitarhojen maailmaan ja nauti täysillä jokaisesta lasillisesta.

Täältä voit helposti tilata Fabre Pinot Noir 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.