Siirry pääsisältöön
Trafalgar  2022
Täältä voit helposti tilata Trafalgar 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Trafalgar 2022

Ranska Pullo 750 ml 14% vol 2022
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Trafalgar 2022

Tervetuloa Trafalgarin vuoden 2022 viinivalikoiman äärelle! Härkomst, druvor, smak, doft, mat och serveringstemperatur - kaikki nämä tekijät yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla näissä upeissa viineissä.

Hämmentävän monipuoliset ja mielenkiintoiset Härkomst-viinit ovat täynnä tarinoita ja perinteitä. Jokainen pullo kertoo oman ainutlaatuisen alkuperänsä tarinan, taustallaan vuosikymmenten viinintekotaito ja intohimo. Trafalgarin asiantuntijat ovat matkanneet halki maailman, valitsemalla huolella juuri oikeat lajikkeet ja maaperät, joiden ansiosta nämä viinit kukoistavat täydessä loistossaan.

Druvor eli rypäleet ovat itse viinin sielu – ne antavat viinille sen uniikin luonteen ja maun. Trafalgarin valikoimasta löydät laajan kirjon erilaisia druvor, aina raikkaista ja hedelmäisistä valkoviineistä elegantteihin punaviineihin. Jokainen rypäle on valittu huolellisesti, jotta se täydentäisi täydellisesti viinin kokonaisuuden.

Viinien smak ja doft tarjoavat unohtumattoman aistinautinnon. Palkitut viinintekijät ovat panostaneet huomattavasti siihen, että jokainen maku- ja tuoksuominaisuus on tarkoin tasapainossa. Olitpa sitten enemmän hedelmäisten, marjaisen tai mausteisten viinien ystävä, Trafalgarin valikoimasta löydät varmasti jotain juuri sinulle.

Täydellinen ruoan ja viinin yhdistelmä onnistuu Trafalgarin viinien avulla. Oli kyseessä sitten kevyt salaatti, herkullinen kalaruoka tai kypsä pihvi, jokainen viini on suunniteltu täydentämään ruokailukokemusta. Olitpa sitten ammattilainen tai vasta-alkaja, Trafalgarin viiniasiantuntijat neuvovat mielellään sinua oikean viinin valinnassa.

Ja muista myös oikea serveringstemperatur – viinin täydellinen nauttiminen edellyttää oikeaa lämpötilaa. Trafalgarin viinivalikoiman kanssa voit luottaa siihen, että jokainen pullo saavuttaa täyden potentiaalinsa oikeassa lämpötilassa tarjoiltuna.

Tutustu Trafalgarin vuoden 2022 valikoimaan ja avaa ovi ainutlaatuisten viinien maailmaan. Astu rohkeasti viinien matkaan, joka vie sinut läpi makujen ja tuoksujen lumoavan universumin. Tervetuloa nauttimaan Trafalgarin viineistä!

Täältä voit helposti tilata Trafalgar 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.