Siirry pääsisältöön
Savian Vini Rött och vitt vin
Täältä voit helposti tilata Savian Vini Rött och vitt vin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Savian Vini Rött och vitt vin

Italia Venetien Pullo 4500 ml 12.5% vol
Pakkaus Pullo

Om Savian Vini Rött och vitt vin

Savian Vini Rött och vitt vin - Härkomst, Druvor, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur

Savian Vini on ylpeä esitellä uuden Rött och vitt vin -valikoimansa, joka edustaa parasta perinteistä italialaista viinintuotantoa. Nämä viinit tarjoavat ainutlaatuisen makuelämyksen ja täydentävät täydellisesti monia ruokalajeja.

Rött och vitt vin -valikoimamme on valmistettu pienissä erissä huolella valikoiduista rypälelajikkeista. Punaisessa viinissä käytettyjen rypäleiden sekoitus sisältää Nero d'Avola-, Merlot- ja Sangiovese-rypäleitä, jotka tuovat viiniin täyteläisyyttä, moniulotteisuutta ja kestävän jälkimakuelämyksen. Valkoisessa viinissä käytetyt rypäleet, kuten Chardonnay ja Pinot Grigio, luovat raikkaan ja hedelmäisen maun, joka piristää makunystyröitä.

Rött och vitt vin -valikoimamme tarjoaa herkullisia makuja ja hienostuneita tuoksuja. Punaviinissä voit odottaa pyöreyttä, marjaisuutta ja hienostuneita mausteita, kun taas valkoviini tarjoaa raikkaita sitrus- ja hedelmäaromeja, jotka hivelevät nenääsi. Nämä viinit ovat täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta makuhermoja kiihottavaa viiniä.

Rött och vitt vin -valikoimamme tunnetaan erinomaisesta kyvystään täydentää ruokaa. Punaviini sopii täydellisesti liharuokien, kuten pihvien ja paistin, kumppaniksi. Sen täyteläisyys ja moniulotteisuus antavat sille ominaisuuden, joka tasapainottaa lihan luontaisen maun. Valkoviini puolestaan täydentää täydellisesti äyriäisruokia, kala-annoksia ja pastoja. Sen raikas ja hedelmäinen maku tekee siitä täydellisen valinnan keveämmille ruokalajeille.

Suosittelemme nauttimaan Rött och vitt vin -valikoimaamme noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila antaa viinille riittävän tilan päästä täysiin oikeuksiinsa ja tuntea sen rikkaat maut ja aromit täydellisesti. Muista myös antaa viinille hieman hengittämisaikaa ennen sen nauttimista, jotta sen maut pääsevät täysin esille.

Savian Vini Rött och vitt vin -valikoima tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia viinejä, jotka sopivat täydellisesti moniin tilanteisiin. Olipa kyseessä sitten romanttinen illallinen, ystävien tapaaminen tai juhlanvietto, nämä viinit takaavat ikimuistoisen ja herkullisen kokemuksen. Osta Savian Vini Rött och vitt vin -valikoimaa ja anna aisteillesi unohtumaton makuelämys.

Täältä voit helposti tilata Savian Vini Rött och vitt vin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.