Siirry pääsisältöön
Antares Brut Rosé 2017
Täältä voit helposti tilata Antares Brut Rosé 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Antares Brut Rosé 2017

Italia TrentoTrentino-Alto Adige Pinot nero Pullo 750 ml 12.5% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017
Rypälelajikkeet Pinot nero

Om Antares Brut Rosé 2017

Antares Brut Rosé 2017 on elegantti ja raikas kuohuviini, joka tarjoaa täydellisen tasapainon hedelmäisen raikkauden ja hienostuneen tyylikkyyden välillä. Tämä herkullinen viini herättää veden kielelle jo pelkällä ulkonäöllään - sen vaaleanpunainen väri kutsuu nauttimaan miellyttävistä hetkistä.

Härkomstinaan tämä kuohuviini saa alkunsa viinimaista, joiden ilmasto ja maaperä ovat täydelliset laadukkaiden rypäleiden kasvatukseen. Tarjoten hienovaraisia aromeja ja makuja, se saa inspiraationsa juuri näistä ainutlaatuisista olosuhteista.

Rypäleinä käytetään valikoidusti korkealaatuisia lajikkeita, jotka tuovat viiniin moniulotteisuutta ja tasapainoa. Tämä kuohuviini tarjoaa makunautintoja, joissa maistuvat kypsät punaiset marjat, raikas sitruuna ja hienovarainen kukkaisuus. Tämän tasapainoisen ja runsaan makumaailman ansiosta Antares Brut Rosé 2017 on täydellinen valinta niin alkumaljaksi kuin seurustelujuomaksikin.

Sen miellyttävä ja eloisuutta huokunut tuoksu täydentää kokonaisuutta. Siinä voi aistia punaisten hedelmien, kuten punaherukan ja puolukan, raikkauden sekä kevyen mausteisuuden. Tuoksu on houkutteleva ja kannustaa maistamaan tätä herkullista kuohuviiniä.

Antares Brut Rosé 2017 sopii mainiosti monenlaiseen ruokapöytään. Sen raikkaus ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen kumppanin erilaisille kala- ja äyriäisruoille. Se myös täydentää hienosti kevyitä salaatteja ja kesäisiä piknikeväitä. Tämä kuohuviini on kananmunanmuotoisten lasien kanssa parhaimmillaan, jolloin sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa.

Suosittelemme nauttimaan tämän kuohuviinin viilenneenä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Juuri oikea lämpötila korostaa sen raikkautta ja herkullisia vivahteita, jotka tekevät tästä viinistä täydellisen valinnan erityisiin juhlahetkiin tai rentouttaviin hetkiin ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Antares Brut Rosé 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.