Siirry pääsisältöön
Crudo Prosecco
Täältä voit helposti tilata Crudo Prosecco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Crudo Prosecco

Italia VenetienProsecco Glera Pullo 750 ml 11.5% vol
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Glera

Om Crudo Prosecco

Esittely: Crudo Prosecco - Alkuperä, Rypäleet, Maku, Tuoksu, Ruokasuositukset ja Tarjoilulämpötila

Crudo Prosecco on herkullinen ja elegantti kuohuviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä italialainen kuohuviini on valmistettu parhaista Glera-rypäleistä Veneton alueella, Pohjois-Italiassa. Sen alkuperä heijastuu sen hienossa laadussa ja tasapainoisessa maussa.

Crudo Prosecco on kevyt ja raikas kuohuviini, jossa on hienostunut hedelmäinen maku. Sen kuivahko ja raikas sävy tekee siitä täydellisen valinnan moninaisille tilaisuuksille. Sen herkullinen tuoksu kutsuu sinut astumaan makuaineiden matkaan ja sen pehmeät kuplat saavat aistisi iloiseksi.

Tämä kuohuviini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, aperitiiviksi tai seurustelujuomaksi eri tilaisuuksiin. Sen hienovarainen makeuden ja hapokkuuden tasapaino tekee siitä täydellisen valinnan niin juhliin kuin arkipäivän rentoihin hetkiin.

Crudo Prosecco sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisten ruokien kumppanina, kuten merenelävät, simpukat, salaatit ja kevyet pastat. Sen raikkaus ja hedelmäinen maku toimivat täydellisesti yhteen näiden ruokien kanssa, tuoden niiden maun esiin parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Suosittelemme tarjoilemaan Crudo Proseccoa viilennettynä noin 6-8 asteeseen. Tämä tarjoilulämpötila varmistaa, että sen raikas maku ja kuplat pääsevät oikeuksiinsa. Nauti tästä kuohuviinistä hyvässä seurassa ja pystyt luomaan ikimuistoisia hetkiä yhdessä ystäviesi kanssa.

Crudo Prosecco on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ja laadukkaasta kuohuviinistä, joka sopii moniin eri tilaisuuksiin. Sen huolellisesti valitut rypäleet ja tasapainoinen maku tekevät siitä unohtumattoman valinnan juhlavaan viinilasiin.

Täältä voit helposti tilata Crudo Prosecco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.