Siirry pääsisältöön
De Koninck Bolleke
Täältä voit helposti tilata De Koninck Bolleke lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

De Koninck Bolleke

Belgia Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om De Koninck Bolleke

De Koninck Bolleke on belgialainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen oluenjuontikokemuksen. Tämä olut on saanut inspiraationsa belgialaisesta perinteestä ja perinteisestä olutkulttuurista. Sen nimi "Bolleke" tarkoittaa belgialaista sanaa "pullo" ja se viittaa oluen perinteiseen tarjoilutapaan – olut nautitaan pienestä pyöreästä lasista, joka tekee juomakokemuksesta erityisen.

De Koninck Bolleke on maistuva ja täyteläinen olut, joka tarjoaa monipuolisen makuprofiilin. Sen maku on tasapainoinen ja siinä yhdistyvät pehmeät maltaat, hienovarainen humalointi ja makeahkot mausteet. Oluesta löytyy myös hento havun neulaista makua, joka tekee siitä herkullisen ja mielenkiintoisen makunautinnon.

De Koninck Bolleken tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Siinä on mausteiden, sitruspuiden ja mallasuutteiden aromeja, jotka tekevät juomasta kutsuvan ja houkuttelevan.

De Koninck Bolleken avulla voit täydentää monia ruokia. Olut sopii erityisen hyvin belgialaisen ruoan, kuten perinteisten liharuokien ja vahvojen pataruokien, seuraksi. Sen täyteläinen maku tasapainottaa ruoan voimakkaat maut ja tarjoaa herkullisen yhdistelmän.

Paras tapa nauttia De Koninck Bolleke -oluta on tarjoilla se viileänä, noin 6–9 asteen lämpötilassa. Viilentäminen auttaa korostamaan oluen täyteläistä makua ja pitämään sen raikkaana.

De Koninck Bolleke on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita ja perinteisiä oluita. Sen ainutlaatuinen makuprofiili, houkutteleva tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin oluen ystäville kuin ruoan ystävillekin.

Täältä voit helposti tilata De Koninck Bolleke lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.