Siirry pääsisältöön
Viña Maipo Sauvignon Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Viña Maipo Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Viña Maipo Sauvignon Blanc 2022

Chile Valle Central Sauvignon blanc Laatikko 3000 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Viña Maipo Sauvignon Blanc 2022

Viña Maipo Sauvignon Blanc 2022 on raikas ja eloisa valkoviini, joka välittää viininvalmistuksen ammattitaidon ja viinitarhojen ainutlaatuisen ilmaston. Tämä vuosikerta tarjoaa täyteläisiä makuja ja herkullista tuoksua, joka takaa makuelämyksen jokaiselle viinin ystävälle.

Härkomst:

Viña Maipo Sauvignon Blanc 2022 suosii kasvamistaan Maipo-joen laakson maaperässä Keski-Chilessä. Tämä alue on tunnettu viininvalmistuksen pitkästä historiastaan ja erinomaisista kasvuolosuhteistaan. Viiniköynnökset kasvavat tässä ilmastossa täydessä auringonpaisteessa ja saavat hyödyntää viileitä yölämpötiloja, mikä antaa viiniin ainutlaatuista tasapainoa ja raikkautta.

Smak och doft:

Viña Maipo Sauvignon Blanc 2022 -viinille on tyypillistä raikas sitrusaromi, johon sekoittuu herkullisia trooppisia hedelmiä. Maku on tasapainoinen ja raikas, jossa voi maistaa sitruksisia nuotteja, kuten limettiä ja greippiä. Viinin tasapainoinen hapokkuus antaa sille raikkautta ja eloa.

Mat och serveringstemperatur:

Viña Maipo Sauvignon Blanc 2022 sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi kevyiden ruokien kanssa. Sen raikas maku sopii erityisen hyvin merenantimille, salaateille ja vaaleille kaloille. Se voidaan tarjoilla myös aperitiivina tai nauttia sellaisenaan seurustelujuomana.

Paras tarjoilulämpötila tälle viinille on noin 8-10 astetta Celsius, mikä auttaa säilyttämään sen raikkauden ja aromien intensiteetin.

Viña Maipo Sauvignon Blanc 2022 on mainio valinta niille, jotka haluavat nauttia raikkaasta ja eloisasta valkoviinistä. Sen ainutlaatuinen alkuperä, herkullinen maku ja raikas tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisille ruokalajeille tai rentoon nautiskeluun ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Viña Maipo Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.