Siirry pääsisältöön
Dão Casal Mor 2021
Täältä voit helposti tilata Dão Casal Mor 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dão Casal Mor 2021

Portugali Dão AlfrocheiroJaenTouriga naçional Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Alfrocheiro, Jaen, Touriga naçional

Om Dão Casal Mor 2021

Dão Casal Mor 2021 on laadukas viinirypäleistä valmistettu viini, joka kantaa mukanaan Portugalin upeaa viinialuetta Dãoa. Tämä viini tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen ja huumaavan tuoksun, jotka vievät sinut matkalle viinitilojen viheriöiville rinteille.

Dão Casal Mor 2021:ssa yhdistyvät harmonisesti erilaiset rypäleet, kuten Touriga Nacional, Alfrocheiro Preto ja Jaen. Nämä rypäleet tuottavat rikkaan ja täyteläisen viinin, jossa on intensiiviset hedelmäiset maut. Voit odottaa maistavasi kirsikoita, luumuja ja punaisia marjoja. Lisäksi tämä viini tarjoaa pehmeät tanniinit, jotka tekevät siitä tasapainoisen ja miellyttävän juotavan.

Dão Casal Mor 2021:n tuoksu on viehättävä ja moniulotteinen. Se tarjoaa runsaasti tummia marjoja, kuten kypsiä vadelmia ja mustikoita, sekä hienovaraisia mausteiden aromeja. Tämä viini houkuttelee sinut lähemmäksi ja herättää mieltäsi odottelemaan ensimmäistä siemaisua.

Tämä viini on täydellinen valinta monenlaisille aterioille. Sen rikas ja täyteläinen maku sopii erityisen hyvin liharuokien, kuten pihvien ja lampaan, seuraksi. Voit myös nauttia sen kera kypsytettyjen juustojen tai tumman suklaan. Dão Casal Mor 2021 tarjoaa monipuolisen valikoiman makuyhdistelmiä ja tulee varmasti täyttämään odotuksesi.

Suosittelemme tarjoilemaan Dão Casal Mor 2021-viinin hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin hedelmäisiä makuja ja tasapainoista rakennetta parhaiten. Varo kuitenkin ylikylmäämistä, sillä liian alhainen lämpötila voi tukahduttaa viinin herkät aromit.

Dão Casal Mor 2021 on viini, joka tarjoaa Dãon ainutlaatuisen viinialueen parhaat puolet. Sen tasapainoinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuoliset ruokaparit tekevät siitä täydellisen valinnan niin viinin ystäville kuin vaativammillekin makunystyröille. Astu Dãon maailmaan ja nauti tästä tuoksuvasta ja maultaan rikkaasta viinistä.

Täältä voit helposti tilata Dão Casal Mor 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.