Siirry pääsisältöön
Gardo & Morris Brut
Täältä voit helposti tilata Gardo & Morris Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gardo & Morris Brut

Uusi-Seelanti ChardonnayPinot noir Pullo 750 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot noir

Om Gardo & Morris Brut

Gardo & Morris Brut - Klassinen skumppa parhailta viininviljelyalueilta.

Gardo & Morris Brut on ylellinen kuohuviini, joka tarjoaa makunystyröille unohtumattoman elämyksen. Tämä hienostunut skumppa on peräisin parhailta viininviljelyalueilta, joiden ainutlaatuiset olosuhteet takaavat rypäleiden korkealaatuisen kasvun.

Gardo & Morris Brut valmistetaan huolella valituista rypäleistä, jotka on kerätty käsin täydelliseen kypsyyteen. Tässä kuohuviinissä käytetyt rypäleet antavat sille herkullisen ja hienostuneen maun, joka ilahduttaa jokaisen skumpan ystävän makuhermoja.

Sen raikas ja hedelmäinen maku jatkuu pitkään suussa, jättäen jälkeensä miellyttävän ja kuohuvan tunnun. Tuoksunsa puolesta Gardo & Morris Brut tarjoaa hienostuneen ja moniulotteisen sekoituksen raikkaita hedelmiä ja kukkaisia nuotteja.

Tämä kuohuviini sopii erinomaisesti sekä juhlaviin tilaisuuksiin että nautiskeluun arjen keskellä. Se täydentää hienostuneesti aperitiivit tai seuraa koko illan ajan. Gardo & Morris Brut on myös mainio kumppani monille ruokalajeille, se sopii erityisen hyvin äyriäisten, kalasta valmistettujen ruokien tai vaalean lihan kanssa tarjoiltavaksi.

Paras tapa nauttia tästä herkullisesta kuohuviinistä on tarjota se jäähdytettynä 6-8 asteen lämpötilassa. Näin sen raikkaat ja hedelmäiset aromit pääsevät täydellisesti esiin ja tarjoavat unohtumattoman kokemuksen.

Gardo & Morris Brut - Kuohuviini, joka herättää arkipäivänkin juhlan tunteen.

Täältä voit helposti tilata Gardo & Morris Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.