Siirry pääsisältöön
Il Barone Organic Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Il Barone Organic Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Il Barone Organic Rosé 2022

Espanja GarnachaTempranillo Laatikko 3000 ml 11.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Garnacha, Tempranillo

Om Il Barone Organic Rosé 2022

Il Barone Organic Rosé 2022 on hienostunut ja laadukas roseviini, joka valmistetaan luomuviljellyistä rypäleistä. Tämä upea vuosikerta on saanut inspiraationsa perinteisestä ranskalaisesta rosesta ja tarjoaa herkullisen makuelämyksen.

Viinin alkuperä kertoo tarinaa: se on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka on viljelty ekologisesti kestävällä tavalla. Tämä tarkoittaa, että viinissä ei ole käytetty keinotekoisia lannoitteita tai torjunta-aineita, mikä tekee siitä paitsi herkullisen myös ympäristöystävällisen valinnan.

Il Barone Organic Rosé 2022 tunnetaan raikkaasta ja hedelmäisestä maustaan. Sen makuprofiili on täyteläinen ja moniulotteinen, tarjoten pirskahtelevia nuotteja punaisista marjoista ja kypsistä hedelmistä. Tämä ravitseva ja tasapainoinen viini sopii hyvin aperitiiviksi tai kevyempien ruokien, kuten salaattien, merenelävien ja vaalean lihan seuraksi.

Viinin houkutteleva tuoksu saa aistit heräämään. Sen vaaleanpunainen sävy lumoaa jo ensi näkemältä, ja siitä voi aistia hentoja kukkaistuoksuja ja kevyitä mausteisia vivahteita. Se kutsuu nauttimaan meditatiivisesta hetkestä ja tarjoaa täydellisen seuralaisen romanttisille illallisille tai rentouttaviin hetkiin ystävien kanssa.

Il Barone Organic Rosé 2022 tulisi tarjoilla viilennettynä, noin 6-8 asteessa. Viilennys korostaa viinin raikkautta ja tuo esiin sen parhaat ominaisuudet.

Kaiken kaikkiaan Il Barone Organic Rosé 2022 on viini, joka yhdistää taidokkaasti laadun, luomun ja nautinnon. Sen rohkea ja hienostunut luonne tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat ekologista kestävyyttä ja herkullista makua. Nauti tästä herkästä ja tyylikkäästä rosesta seurassa hyvien ystävien tai ihanan ruokaelämyksen kera.

Täältä voit helposti tilata Il Barone Organic Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.