Siirry pääsisältöön
Anna de Codorníu Organic Brut
Täältä voit helposti tilata Anna de Codorníu Organic Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Anna de Codorníu Organic Brut

Espanja Cava ChardonnayParellada Pullo 750 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Parellada

Om Anna de Codorníu Organic Brut

Anna de Codorníu Organic Brut on laadukas kuohuviini, joka tulee Espanjan tunnetulta Codorníu-viinitilalta. Tämä kuohuviini on valmistettu luomuviljellyistä rypäleistä, mikä tekee siitä erityisen herkullisen ja puhtaan makuisen.

Anna de Codorníu Organic Brut on valmistettu käyttäen perinteistä tapaa, jossa toisen käymisen aikana hiilidioksidikaasu luodaan pullossa, antaen sille herkullisen kuplivan rakenteen. Tämä kuohuviini on valmistettu pääasiassa Chardonnay- ja Parellada-rypäleistä, jotka antavat sille raikkaan ja hedelmäisen maun. Tuoksussa voi aistia hienovaraisia ​​omenan, sitruunan ja raikkaan keväisen vihreän tuoksuvivahteita.

Anna de Codorníu Organic Brut on erinomainen valinta seurustelujuomaksi tai aperitiiviksi. Sen raikas ja tasapainoinen maku sopii hyvin yhteen kevyiden ruokien, kuten äyriäisten, salaattien ja kalasta valmistettujen ruokien kanssa. Se on myös ihanteellinen valinta juhliin, illallisiin tai romanttisiin hetkiin ystävien ja perheen kanssa.

Parasta tästä kuohuviinistä on, että se on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä rypäleistä, mikä tarkoittaa, että se on tuotettu ympäristöystävällisellä tavalla ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Tämä tekee siitä terveellisen ja vastuullisen valinnan viinin ystäville.

Tarjoile Anna de Codorníu Organic Brut viilennettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen raikas maku ja kuplat pääsevät oikeuksiinsa. Käytä kuohuviinilasia tai valitsemaasi juomalasia korostamaan sen kaunista kuplivan rakennetta.

Anna de Codorníu Organic Brut tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka sopii täydellisesti erilaisiin tilanteisiin. Nauti tästä herkullisesta luomukuohuviinistä yhdessä ystävien kanssa ja kohota malja hyvän seuran ja vastuullisen viininjuonnin puolesta!

Täältä voit helposti tilata Anna de Codorníu Organic Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.