Siirry pääsisältöön
Lupulus Brune
Täältä voit helposti tilata Lupulus Brune lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lupulus Brune

Belgia Pullo 330 ml 8.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
66%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Lupulus Brune

Lupulus Brune on maistuva belgialainen olut, joka hurmaa vahvalla ja täyteläisellä maullaan. Tämä tumma olut on valmistettu perinteiden mukaisesti Belgian parhaista raaka-aineista ja se on monipuolinen valinta kaikille oluen ystäville.

Lupulus Brune johdattaa sinut herkullisen makunsa ja houkuttelevan tuoksunsa avulla ainutlaatuiseen oluen maailmaan. Sen syvät, karamelliset sävyt antavat sille pehmeän ja miellyttävän kokonaisuuden, joka hivelee makunystyröitäsi jokaisella siemauksella.

Tämän belgialaisen kaunottaren maku on uskomattoman moniulotteinen. Siitä löytyy mausteisia aromeja, kuten neilikkaa ja pippuria, sekä hennon kahvin ja suklaan sävyjä. Nämä elementit tekevät Lupulus Brunesta todellisen herkun ja täydellisen seuralaisen monenlaiseen ruokaan.

Lupulus Brune sopii erityisen hyvin esimerkiksi grillatun lihan, pihvien ja voimakkaampien juustojen kanssa. Sen täyteläinen maku ja kevyt katkeruus tasapainottavat täydellisesti ruoan mausteisuuden ja antavat ateriallesi erityisen säväyksen.

Tämän maistuvan oluen tarjoilulämpötila on noin 8-12 astetta. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa ja tuovat esiin kaikki luonteensa hienovaraiset sävyt.

Lupulus Brune on suloinen yhdistelmä perinteistä belgialaista olutkulttuuria ja modernia makuelämystä. Sen täyteläinen maku, moniulotteiset aromit ja all-round-ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin tilanteisiin. Nauti tästä belgialaisesta kaunottaresta ja antaudu sen ainutlaatuisen maailman vietäväksi!

Täältä voit helposti tilata Lupulus Brune lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.