Siirry pääsisältöön
Blandlåda Bodega Ribas Rött, vitt och rosé
Täältä voit helposti tilata Blandlåda Bodega Ribas Rött, vitt och rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Blandlåda Bodega Ribas Rött, vitt och rosé

Espanja MallorcaBalearerna Pullo 4500 ml 13.5% vol
Pakkaus Pullo

Om Blandlåda Bodega Ribas Rött, vitt och rosé

Blandlåda Bodega Ribas Rött, vitt och rosé - Monipuolinen viinivalikoima nautittavaksi - Alkuperä, Rypäleet, Maku, Tuoksu, Ruokasuositukset ja tarjoilulämpötila

Haluatko tutustua Espanjan perinteisiin viineihin? Bodega Ribas tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kokea kolmen eri viinityypin monimuotoisuus tässä herkullisessa Blandlåda-kokoelmassa. Löydät laatikosta herkullisen yhdistelmän punaviiniä, valkoviiniä ja roseeviiniä, jotka tyydyttävät erilaiset makumieltymykset ja sopivat täydellisesti erilaisiin tilaisuuksiin.

Jokainen näistä viineistä on valmistettu Espanjan Mallorcalla sijaitsevan Bodega Ribasin viinitiloilla, jotka tunnetaan laadukkaista viineistään. Punaviini yhdistää Mallorcan perinteiset rypälelajikkeet, kuten Manto Negro ja Cabernet Sauvignon, rikkaaseen, täyteläiseen makuun ja intensiiviseen marjatuoksuun. Valkoviini taas vie sinut matkalle vehreisiin viinitarhoihin, jossa rohkeat Chardonnay- ja Prensal Blanc -rypäleet luovat raikkaan, hedelmäisen makuelämyksen. Roseeviini puolestaan puhuttelee sinua kevyellä, raikkaalla toffeemaisella maulla, ja siinä käytetään paikallisia rypälelajikkeita, kuten Manto Negro ja Callet.

Suosittelemme nauttimaan punaviiniä suussasulavan pihvin tai tumman suklaan kera, kun taas valkoviini sopii täydellisesti merenelävien, salaattien tai mausteisten ruokien kanssa. Roseeviini puolestaan tarjoiltuna viilennettynä on täydellinen valinta aperitiiviksi tai seuraksi kevyille välipaloille.

Valitse vain haluamasi viini, ja nauti Bodega Ribasin Blandlåda-kokoelman herkullisista viineistä. Pidäthän myös huolta, että kellariisi on aina tarpeeksi viilentynyttä, sillä punaviini tulee nauttia noin 18-20 asteen lämpötilassa, valkoviini noin 8-10 asteessa ja roseeviini noin 10-12 asteessa.

Tutustu Bodega Ribasin maagiseen viinimaailmaan ja luo unohtumattomia viinikokemuksia yhdessä ystäviesi kanssa. Osta Blandlåda-kokoelma jo tänään ja anna makunystyröidesi seikkailla Mallorcan paratiisissa!

Täältä voit helposti tilata Blandlåda Bodega Ribas Rött, vitt och rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.