Siirry pääsisältöön
JP Chenet Peach
Täältä voit helposti tilata JP Chenet Peach lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

JP Chenet Peach

Ranska Pullo 200 ml 10% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 5.2g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om JP Chenet Peach

JP Chenet Peach on laadukas ja raikas juoma, joka tarjoaa täyteläisen persikan maun ja herkullisen tuoksun. Tämä ihastuttava juoma on tuotettu tarkoin valikoiduista persikoista, jotta sen makuprofiili olisi täydellinen. JP Chenet Peach sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi niin arjen kuin juhlan hetkissä.

JP Chenet Peachin persikan tuoksu valloittaa sinut heti ensi silmäyksellä. Sen raikas ja mehukas tuoksu vetää sinut mukaansa ja antaa vihjeen siitä, millainen maukas seikkailu juoman maussa odottaa. Tuoksussa on aistittavissa makeita persikkaisia vivahteita, jotka ilahduttavat jokaista aistia.

Maku on JP Chenet Peachin ehdoton vahvuus. Persikan täyteläinen ja raikas maku täyttää suusi jokaisella siemauksella. Voit odottaa löytäväsi juomasta lempeitä makeuden vivahteita ja raikkaita sitruunan sävyjä, jotka luovat täydellisen tasapainon. JP Chenet Peach on täydellinen juoma niille, jotka arvostavat hienostunutta makuelämystä.

JP Chenet Peach sopii täydellisesti tarjoiltavaksi kevyiden kesäisten ruokien, salaattejen ja grilliruokien kanssa. Sen raikas persikkainen maku vie sinut suoraan aurinkoiseen ja lämpimään kesäpäivään. Lisäksi JP Chenet Peach voidaan tarjoilla hyvin viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin voit varmistaa, että saat täyden makunautinnon jokaisesta kulauksesta.

JP Chenet Peach tarjoaa täydellisen persikan makuelämyksen, jota et halua jättää väliin. Sen herkullinen tuoksu ja täyteläinen maku tekevät siitä ihanteellisen juoman niin rentoon illanviettoon kuin juhlaan. Anna JP Chenet Peachin hemmotella makunystyröitäsi ja nauti raikkaan persikan tuohtomista jokaisesta kulauksesta.

Täältä voit helposti tilata JP Chenet Peach lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.