Siirry pääsisältöön
Aurore Chenin blanc 2020
Täältä voit helposti tilata Aurore Chenin blanc 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Aurore Chenin blanc 2020

Ranska TouraineLoiredalen Pullo 750 ml 13% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Aurore Chenin blanc 2020

Aurore Chenin blanc 2020 on ainutlaatuinen viini, joka sinetöi kympillä kaikki valkoviinin ystävien odotukset. Tämä upea viinilöytö on valmistettu huolellisesti valituista Chenin blanc -rypäleistä, mikä takaa sen laadun ja monimuotoisuuden. Viinin alkuperä sekä sen tuoksut ja maut yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa tuotteessa, tarjoten unohtumattoman viinikokemuksen.

Aurore Chenin blanc 2020 on peräisin arvostetusta viinialueesta, joka lisää sen houkuttelevuutta entisestään. Tämä viini hehkuu viineille ominaisella kullankeltaisella värillä ja tarjoaa hienostuneen tuoksukokemuksen. Voit odottaa löytäväsi aromit sitruunasta, omenasta ja persikasta, jotka sekoittuvat viehättävästi viinin herkkään kukkaistuoksuun.

Maultaan Aurore Chenin blanc 2020 on raikas, hedelmäinen ja tasapainoinen. Sen elävä happamuus piristää suuta, samalla kun hedelmäiset sävyt tanssivat makunystyröissä. Tämä viini on täynnä luonnetta ja eleganssia, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin monille ruokalajeille.

Aurore Chenin blanc 2020 sopii erinomaisesti yhdistettäväksi merenelävien, vaalean lihan ja salaattien kanssa. Sen raikkaus komppaa täydellisesti äyriäisiä, simpukoita ja kalaa. Tämä viini myös täydentää kevyitä juustoja ja kasvisruokia. Sen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, jolloin sen maut ja aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

Aurore Chenin blanc 2020 tarjoaa sinulle unohtumattoman viinimatkan ranskalaiseen viinimaailmaan. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin tilanteisiin. Olitpa sitten illallisella ystävien kanssa tai rentoutumassa lempikirjasi parissa, tämä viini tarjoaa juhlan jokaiselle aistillesi.

Täältä voit helposti tilata Aurore Chenin blanc 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.