Siirry pääsisältöön
La Moto  2020
Täältä voit helposti tilata La Moto 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

La Moto 2020

Espanja KatalonienConca de Barberà Pullo 750 ml 12% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om La Moto 2020

La Moto 2020 on huippuluokan viinipullo luotettavilta viinitarhoilta. Sen ylivoimainen alkuperä, huolellisesti valitut rypäleet, ainutlaatuinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokapari istuvat täydellisesti suomalaiseen ruokapöytään.

La Moton alkuperä on kunnioitettava osa sen ainutlaatuista luonnetta. Rypäleet kerätään paljon arvostetuilta viinitarhoilta, joilla on pitkät perinteet ja syvä kunnioitus viininkasvatuksen suhteen. Tämä rakkautta ja välittämistä heijastava alkuperä antaa viinille vankan ja harmonisen perustan.

La Moto 2020:lla on erityinen valikoima rypäleitä, jotka on huolellisesti valittu niiden laadun ja ominaisuuksien perusteella. Näiden tarkoin valittujen rypäleiden yhdistelmä luo viinille moniulotteisen ja rikkaan maun, jota on ilo nauttia. Jokainen lasi La Moto 2020:ta tarjoaa ainutlaatuisen makuyhdistelmän, joka vaihtelee hienovaraisista marjaisista vivahteista täyteläiseen ja samettiseen loppusilaukseen.

La Moto 2020:lla on myös houkutteleva tuoksu, joka houkuttelee ja viehättää aisteja. Sen hienostunut tuoksu täyttää huoneen herkullisella aromilla ja ennakoi viinin monenlaisia maukkaita piirteitä. La Moto 2020:n tuoksu tarjoaa unohtumattoman ensivaikutelman ja jatkaa ilahduttamista koko nautiskelukokemuksen ajan.

La Moto 2020 on täydellinen valinta monenlaisille ruokapareille. Sen monipuolinen maku ja suunmyötäinen rakenne tekevät siitä erinomaisen kumppanin niin liha- kuin kalaruokien kanssa. Sen pehmeät tanniinit ja tasapainoinen happorakenne tarjoavat täydellisen tasapainon ruoan kanssa. Además, La Moto 2020:n nauttiminen oikeassa lämpötilassa korostaa sen parhaita ominaisuuksia ja takaa täydellisen nautinnon jokaisella maistelukerralla.

La Moto 2020 on korkealuokkainen viinipullo, joka sopii täydellisesti suomalaiseen ruokapöytään. Sen huippuluokan ominaisuudet tekevät siitä erottuvan ja ainutlaatuisen vaihtoehdon, jota jokainen viinin ystävä arvostaa. Nauti La Moto 2020:sta seurassa tai yksin, ja anna sen viedä sinut unohtumattomalle viinimatkalle.

Täältä voit helposti tilata La Moto 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.