Siirry pääsisältöön
Born Rosé Barcelona  2021
Täältä voit helposti tilata Born Rosé Barcelona 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Born Rosé Barcelona 2021

Espanja GarnachaTempranillo Pullo 750 ml 12% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Garnacha, Tempranillo

Om Born Rosé Barcelona 2021

Born Rosé Barcelona 2021 on huolellisesti valmistettu viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä hienostunut roseeviini tulee Barcelonasta, joka tunnetaan upeista viinialueistaan ja intohimoisesta viinintuotannostaan.

Viinin alkuperä juontaa juurensa aurinkoiseen Kataloniaan, jossa välimerellinen ilmasto ja vuoriston suojaisa sijainti luovat täydelliset olosuhteet viiniköynnöksille. Barcelona on elinvoimainen ja inspiroiva kaupunki, ja Born Rosé Barcelona 2021 heijastaa tätä energiaa ja iloa lasimäärin.

Viinin maussa voi aistia raikkaita punaisia marjoja, kuten kirsikoita ja mansikoita, jotka tuovat esiin Barcelonan lämpimän ilmaston hedelmäiset vivahteet. Pehmeät tanniinit ja raikas hapokkuus tasapainottavat makua ja tekevät viinistä miellyttävän juotavan.

Tuoksussa voi havaita herkullisia kukkaisia ja sitruksisia sävyjä, joiden avulla viini herättää eloon aurinkoisen Välimeren tunnelman. Se tarjoaa täyteläisen ja raikkaan tuoksun, joka houkuttelee suoraa Kataloniaan.

Born Rosé Barcelona 2021 sopii täydellisesti monenlaisiin ruokapareihin. Se täydentää täydellisesti kevyitä salaattiruokia, tuoreita mereneläviä ja grillattuja kasviksia. Viinin monipuolisuus tekee siitä myös erinomaisen seuralaisen rennolle illalliselle ystävien kanssa tai herkutteluhetkiin.

Suosittelemme nauttimaan Born Rosé Barcelona 2021 viilennettynä noin 10-12 asteessa, jolloin sen raikas maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä viini tarjoaa unohtumattoman matkan Barcelonan viinialueiden makutunneleissa.

Täältä voit helposti tilata Born Rosé Barcelona 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.