Siirry pääsisältöön
Grebbestad Cava Organic Brut Nature
Täältä voit helposti tilata Grebbestad Cava Organic Brut Nature lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grebbestad Cava Organic Brut Nature

Espanja Katalonien Macabeo Pullo 750 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Macabeo

Om Grebbestad Cava Organic Brut Nature

Grebbestad Cava Organic Brut Nature on luomusertifioitu kuohuviini, joka hurmaa herkullisuudellaan ja laadukkaalla tuotantomallillaan. Tämä herkullinen kuohuviini tulee Espanjan alueelta, joka tunnetaan maailman laadukkaimpien kuohuviinien tuotannosta. Grebbestad Cava Organic Brut Nature valmistetaan kestävällä ja ympäristöystävällisellä tavalla, mikä tuo juomaan lisää erityistä makuelämystä.

Grebbestad Cava Organic Brut Nature koostuu valikoiduista rypälelajikkeista, jotka tuovat sille ainutlaatuisen luonteen ja makuprofiilin. Tämä kuohuviini on kuiva ja raikas brutsi, jossa on minimaalinen sokeripitoisuus. Sen raikkaus ja hapokkuus tekevät siitä täydellisen juoman erilaisiin tilaisuuksiin.

Grebbestad Cava Organic Brut Naturessa on eloisa tuoksu, jossa voi aistia sitruksen ja vihreiden omenoiden raikkautta. Sen makuprofiili on moniulotteinen ja tasapainoinen, jossa voi maistaa omenan ja sitruksen sävyjä, sekä kevyttä paahteisuutta. Kuohuvan viinin hienostunut kuplinta ja pitkä jälkimaku tekevät siitä täydellisen juoman nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruoille.

Grebbestad Cava Organic Brut Nature sopii mainiosti tarjoiltavaksi aperitiivina tai seurana erilaisille kala- ja äyriäisruoille. Sen raikas hapokkuus ja monipuolinen makumaailma tekevät siitä myös ihanteellisen kumppanin kevyemmille liha- ja kasvisruoille. Parhaimman maistelukokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Grebbestad Cava Organic Brut Naturea kylmänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa.

Grebbestad Cava Organic Brut Naturen upea maku ja ekologinen tuotantomalli tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä laadukasta kuohuviiniä että ympäristöystävällistä valintaa. Tämä ainutlaatuinen kuohuviini valloittaa jokaisen makunystyrän ja luo unohtumattomia juhlahetkiä.

Täältä voit helposti tilata Grebbestad Cava Organic Brut Nature lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.