Siirry pääsisältöön
Lat 42 Reserva 2018
Täältä voit helposti tilata Lat 42 Reserva 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lat 42 Reserva 2018

Espanja Rioja Tempranillo Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Tempranillo

Om Lat 42 Reserva 2018

Lat 42 Reserva 2018 on erinomainen viini, joka edustaa täydellisesti espanjalaista viinintuotantoa. Tämä viini tulee La Riojan alueelta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaista ja herkullisista viineistään. Lat 42 Reserva 2018 on valmistettu vain parhaista rypäleistä ja huolellisesti kypsytetty tammitynnyreissä, mikä antaa sille sen ainutlaatuisen maun ja aromin.

Tämän viinin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Se tarjoaa herkullisia makuja kypsistä marjoista, kuten luumuista, mustaherukoista ja kirsikoista. Lisäksi siinä on hienovarainen mausteisuus ja elegantti vaniljan jälkimaku, joka tulee tammikypsennyksestä. Näiden elementtien harmonia tekee tästä viinistä todellisen nautinnon.

Lat 42 Reserva 2018: n tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Siinä voi havaita tummia hedelmäaromeja, kuten luumuja ja mustaherukoita, sekä hienostunutta mausteisuutta, kuten vaniljaa ja pippuria. Tämä tuoksu houkuttelee sinut viinin maailmaan ja saa sinut odottamaan sen maistamista.

Tämä viini sopii täydellisesti monille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku ja moniulotteinen luonne tekevät siitä erinomaisen kumppanin punaiselle lihalle, erityisesti pihville ja paistille. Se toimii myös hyvin juustojen kanssa, erityisesti rasvaisempien ja voimakkaampien juustojen, kuten Parmesanin tai Manchegon kanssa. Tämä viini on myös miellyttävä seuralainen erilaisille pastaruokille ja pataruokille.

Huomioithan myös oikean tarjoilulämpötilan tälle viinille. Parhaimman maun ja aromin saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Lat 42 Reserva 2018 -viiniä noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila antaa viinille mahdollisuuden avautua ja paljastaa kaikki sen hienostuneet maut ja aromit.

Lat 42 Reserva 2018 on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja moniulotteista punaviiniä. Sen herkulliset maut, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus tekevät siitä loistavan valinnan niin illalliselle kuin rennommalle ajanvietolle ystävien kanssa. Nauti tästä espanjalaisesta mestariteoksesta ja koe La Riojan alueen ainutlaatuisuus lasillisen kerrallaan.

Täältä voit helposti tilata Lat 42 Reserva 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.