Siirry pääsisältöön
Mauro Chardonnay 2020
Täältä voit helposti tilata Mauro Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mauro Chardonnay 2020

Italia Apulien Chardonnay Pullo 750 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Mauro Chardonnay 2020

Mauro Chardonnay 2020 on hienostunut valkoviini, joka tarjoaa unohtumattoman maisteluelämyksen. Tämä viini tulee tunnetulta viinitalolta ja on valmistettu rypäleistä parhaasta mahdollisesta alkuperästä.

Härkomst - Mauro Chardonnay 2020 on peräisin parhaista viiniviljelmistä, joilla kasvaneet rypäleet ovat saaneet täyden potentiaalinsa esiin. Viinin alkuperä ja viljelyolosuhteet luovat täydellisen perustan sen ainutlaatuiselle makuprofiilille.

Druvor - Tämän viinin valmistuksessa on käytetty huolella valittuja Chardonnay-rypäleitä. Chardonnay on tunnettu herkullisesta ja runsaasta mausta, joka yhdistyy tässä viinissä monimuotoisuuteen ja tyylikkääseen puhtia.

Smak och Doft - Mauro Chardonnay 2020 tarjoaa kompleksisen ja hienostuneen makumaailman. Sen maku on täyteläinen ja kermainen, ja siinä on huomattavia maku- ja aromiaineiden kompleksisuutta. Viini tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän täyteläisyyttä ja raikkautta, joka vie maistajan matkalle täyteläisen hedelmäisen maun läpi.

Mat och serveringstemperatur - Mauro Chardonnay 2020 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin kala- ja äyriäisruokien, kuten grillattujen katkarapujen tai lohifileen, kanssa. Tämän viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta, jolloin sen täyteläinen rakenne ja aromit pääsevät parhaiten esiin.

Mauro Chardonnay 2020 on valinta niille, jotka arvostavat hienostuneita ja monipuolisia valkoviinejä. Se tarjoaa ainutlaatuisen makumaailman, joka ilahduttaa niin viinituntijoita kuin satunnaisia nautiskelijoitakin. Tämä viini ansaitsee ehdottomasti paikkansa juhlapöydässä tai illallisen keskipisteenä.

Täältä voit helposti tilata Mauro Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.